bowling

Efter 2 timmar bowling, för lite sömn och en dag med lite för mycket bråk och tjat säger jag godnatt.


Tisdag morgon

Klev upp 6 imorse, åkte och tankade bilen, hämtade upp barnen, satt fast i trafik, åkte och handlade och nu äntligen sitter jag ner i 5 minuter och klockan är inte ens halv 11 än! Detta kommer att bli en lååång dag, tur att kaffemaskinen är nära :) Vi ska snart iväg och bowla, sen ska vi bara chokladbollar och sockerkaka. Riktigt svenskt fika ska vi ha idag, mumma!

Ett stort grattis till min fina vän Tina som fyller 20 år idag! miss you ♥

love live laugh

Livet är underbart och jag älskar verkligen mitt liv här i USA! Har ett sånt rus i kroppen just nu av att vara pepp på livet! Pernilla, Alexandra och en tripp till Starbucks står för detta och min kväll var så härlig. Hela denna dagen har varit bra, jag har jobbat men min värdmamma var hemma hela dagen så vi var och kollade på bröllopsklänningar eftersom att hon och hennes kille ska gifta sig :) Så himla kul!
Imorgon ska jag jobba från 6 till någongång på kvällen. Måste hämta barnen hos deras pappa men innan det tanka bilen sen åka på affären. Jag har planer på att baka och titta på film imorgon, kanske ta en bowling runda också. Hoppas bara mina kids är med på samma notor som mig :)

jag lever

Överlevde Irene. Trodde det skulle vara värre igår kväll än vad det var men det blåste och regnade inatt som tusan. Trodde seriöst att taket skulle blåsa bort.. När jag vaknade imorse skriker mina värdbarn att källaren är översvämmad, så går ner och kollar och mycket riktigt. Ena delan av våran källare är fylld med vatten några centimeter över golvet. Så vi hade det vi gjorde idag med att få bort det. Under dagen åkte jag, min värdmamma och barnen med bilen till New York för att kolla runt lite och se vad mer skada orkanen orsakat. Det var bland det värsta jag sett på vissa ställen. Träd som rasat, vägar som är avstängda för dom är översvämmade och bilar nästan halvt begravda under vatten. Jag har aldrig heller sett så många brandbilar på en och samma gång i mitt liv, alla skulle väll försöka hjöäpa dom stackarna som hade sina bilar fast i vattenmassorna. Det blåste storm under hela dagen och det var fullständigt kaos. Är väldigt tacksam över att vi klarade oss med ''bara'' källaren översvämmad, tänker på alla människor i New York där hela staden är översvämmad..

Jag och mina underbara värdbarn! Ser ni bilen i bakgrunden? Detta var på en parkeringsplats och bilen var helt fast där


stormen på ingång

Nu har ovädret börjat. Det spöregnar ute och blåser. Orkanen förväntas komma hit ikväll och natten mot imorgon så bara att hålla i hatten nu! Det verkar dock som att orkanen har minskat i styrka vilket gör att det hela känns lite bättre, men att NY kan bli översvämmat känns sådär kul..

Jaja, nog prat om stormen! Klockan är 1 här och jag tittar på Beverly Hills 90210. Pratade på skype med mamma och Lisa imorse så dagen kunde ju inte börjat bättre :) Jag och Pernilla tänkte åka till Moa idag men ingen av oss har någon bil så vi får se om vi hinner åka och ladda upp med filmer och godis inför kvällen. Som tur är har jag cheesecake och netflix så jag tror jag kommer överleva denna storm ändå :) Jag återkommer med mer information och tecken på att jag lever när allt är över! Vi kommer troligtvis vara isolerade resten av helgen och troligtvis kommer all el och vatten slås ut, så på återseende när lugnet efter stormen kommit :) puss och kram
                   

friday

Är helt slut efter ännu en jobbdag men nu är det äntligen helg vilket betyder att imorgon får jag soooovaa!
Ikväll åkte jag, Pernilla, Linn och Moa till Cheesecake factory och åt middag. Oh my god, hur gott som helst var det. Vi alla köpte en cheesecake med oss hem (såklart) och just nu sitter jag och äter den. Tror det är det bästa jag någonsin smakat, utan att överdriva. Det var första gången jag träffade Linn och Moa men det kändes som vi känt varandra längre! Det är så det är här, man bestämmer träff med nya människor man träffar på facebook eller via andra och man kommer genast överrens. Vi alla är ju som i samma sits. Vi märkte även att världen är bra liten under middagen. Moa frågar Linn vart hon kommer ifrån, Linn svara Östersund. Jag sätter nästan i halsen. Jag sitter och äter middag med en tjej jag aldrig sett förut och hon berättar att hon är från Östersund. Vi har gått på samma skola och allt, men det krävs att vi båda flyttar till New Jersey för att träffas haha. :)

Det som pratas om här hela tiden är såklart orkanen Irene. Folk har börjat evakueras och idag åkte min värdmamma och bunkrade upp huset med vatten, mat och andra nödvändigheter som man måste ha denna helg. Hennes kille ställde in alla utemöbler i förrådet eftersom dom kan blåsa iväg med stormen. Detta är sjukt och jag är rädd på riktigt nu. Först har vi jordbävning och sen orkan inom samma vecka, vad kommer härnäst?
Att en orkan kommer till östkusten där jag bor är inte alls vanligt så alla är ju extra nervösa inför den och man måste ju ta den på allvar liksom..
Håll tummarna för att huset står kvar efter denna helg.

Obama säger: vänta inte-evakuera!
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13532040.ab


25 augusti

I två dagar i rad nu har jag och Pernilla försökt gå på bio, men båda dagarna har våra värdföräldrar varit sena hem från jobbet.. Så ikväll efter att vi ätit middag, tog jag bilen och plockade upp Pernilla och körde till IKEA. Vi båda kände att vi behövde få lite svenskt boost. Självklart körde vi lite galet fel påvägen hem, tänk om dom kunde sätta lite gatulysen längst vägarna..
Hela denna helg var planerad med saker men eftersom Hurricane Irene ska slå till här nu kommer man nog inte kunna gå utanför dörren. Dom tror att den kommer slå till i New York på lördag och eftersom jag bor ca. 30 minuter ifrån New York City och endast 10 minuter ifrån själva delstaten New York, är det självklart man är lite orolig. Den är just nu 3 på en 5 gradig skala men kommer förmodligen bli en 4a innan den träffar USA. Läs artikeln i förra inlägget

Det som är skönt när det regnar är att man kan ha en dag nere i källaren med filmer, tv shower och spel hela dagen! Exakt så såg min jobbdag ut idag och imorgon kommer det nog bli likadant :) Sen på kvällen ska jag och några till ut och äta.
Och just ja! Idag har jag bott i USA i exakt EN månad! Hur fort går inte tiden egentligen?

saknad


kul

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13526793.ab


det värmer i hjärtat

när mina värdbarn kommer fram till mig, ger mig spontana kramar och säger att jag är en bra nanny.
Det är sånt som gör mitt jobb till världens bästa :)
       


tisdag

Började halv 9 imorse så jag klev upp efter 8, gick ner och började tvätta mina kläder och satt i källaren för att vänta på att barnen skulle vakna. Dom brukar alltid vara vakna långt innan 8 så när klockan blev 9 och dom fortfarande inte var uppe vart jag brydd men gissa om jag njöt! Det är så skönt att gå upp på morgonen, dricka kaffe utan en massa skrik. Fick inte igång TVn (oteknisk som jag är) så jag satt och läste rese tidningar, om Grekland såklart, och drömde mig bort om stället på Grekland jag i framtiden kommer äga.
Trots en massa tjat och bråk idag så gick dagen ganska fort faktiskt, och ungarna ÄLSKADE min köttfärssås och pasta jag gjorde till middag!
Nu sitter jag och barnen i källaren och kollar på film. Jag slutade egentligen halv 7 idag men min värdmamma kommer inte hem fören halv 10 så jag passar dom nu på kvällen också.

När jag och barnen var påväg till affären så ringer min värdmamma och frågar om vi är okej. Hon berättar att det precis varit en jordbävning i USA och hon hade känt av den jätte väl. Jag kände ingenting men träffade på folk ute som kände av den och alla var i chock såklart. Jordbävningens mittpunkt var i Virginia och mätte 5.9 på skalan. Den kändes alltså av här i New Jersey och på flera ställen på östsidan av usa. Efterskalvet som kommer komma ska tydkligen vara värre, helt sjukt. Jag hoppas verkligen inte att efterskalven blir så starka, har redan varit med om det en gång på Grekland och det räcker.

starbucks

Jag mår bättre nu, mycket bättre. Jag pratade på skype med Ida och sen Anna ikväll och jag kunde verkligen slappna av igen. Mår så bra när jag får prata med mina vänner och alla ni som sagt puschande saker idag, tack! Ni är guld
Jag och Pernilla möttes på Starbucks (♥) ikväll istället för IKEA. Vi drack kaffe och satt och pratade om allt mellan himmel och jord (jag jag gillar det uttrycket.) Det var en skön promenad dit men promenaden hem var bara.. mörk. I detta land tror dom inte på gatulampor utan det är för överskattat tycker dom här. Jag vet att dom en gång inte trodde på det hemma i Östersund och släckte ner staden men tro mig, detta var värre. Husen lyste som tur var upp lite av min väg och i örat hade jag trygghet från min syster. Jag tycker inte om att gå i mörker egentligen men är ofta rätt moppsig om att göra det ändå. Tror dock detta var första och sista gången jag gick hem själv i Ridgewood när det är mörkt, det var lite väl mycket.

Imorgon ska jag jobba 8.30 till 6.30 så det gäller att hålla sig sysselsatt så att dagen går fort. Jag ska laga middag och tänkte försöka mig på att laga köttfärssås och spagetti och hoppas på att ungarna gillar det :)
Den här veckan kommer jag jobba hela dagarna men jag vill bara ha helg nu och göra en massa roliga saker som jag och Pernilla planerade ikväll! :)
                                    


back in ridgewood

Igår kväll kom jag tillbaka till Ridgewood. Min buss skulle gå 12.45 men självklart var bussen trasig och jag fick stå och vänta på en reserv buss i 3 timmar.. Det var såklart jätte tråkigt att åka ifrån min syster och syskonbarn, men inga ledsena miner för det eftersom vi bor så nära varandra och vi ses om någon vecka bara!

Jag började jobba halv 7 imorse med att hämta barnen hos deras pappa. Sen slutade jag halv 12 eftersom min värdmamma var ledig idag. Himla skönt, för jag har saker jag måste fixa. Ska åka och öppna ett bankkonto strax och lösa in en check. Japp, jag får checkar hemskickade till mig varje fredag med min lön som jag sen måste sätta in på mitt bankkort då. (som inte finns än.)

Har mått konstigt ända sedan jag vaknade imorse, har ont i huvudet och är jätte trött. Har en stor klump i magen och ibland kan jag knappt andas för jag saknar hemma. Jag har hemlängtan, och det är inte något som är roligt. Har aldrig saknat hemma såhär mycket som jag gör just nu, och jag vill inget hellre än att packa ihop mina saker, åka hem till Östersund och krama om min familj. Men jag vet att det är hemlängtan som talar när jag känner så och jag vill inte ge upp. Jag kan klara detta det vet jag, jag behöver bara lite stöd och peppning. Jag trodde inte jag skulle få sådan här hemlängtan såhär tidigt, men det är verkligen som alla säger: de första veckorna är dom jobbigaste.. Tur jag har Pernilla som ska ta med mig ut ikväll på IKEA för att få mig på andra tankar.

Bilder från Boston!







Bye Boston, Hello New Jersey

Om 2 timmar aker jag hem till new Jersey igen. Har haft 10 underbara dagar har i Boston hos min familj och det var valbehovligt kan jag saga. Nu har jag forhoppningsvis laddat batterierna tillrackligt mycket for att orka med en veckas jobb. Kanns konstigt att inte satta sig pa ett flyg hem till Sverige efter att jag varit har, utan nu ska jag bara sitta pa en buss och aka till en annan delstat. Och om 2 veckor far jag traffa dom igen, LYCKA!


The beach

Idag var vi pa stranden igen hela dagen! Helt underbart, sen badade vi i poolen hemma och pa kvallen tog jag med mig Emily och Benjamin pa bio och sa The smurfs!


sunshine

Idag har vi varit pa Crane Beach, en strand ca. 1 timme fran min systers hus. Ulrikas granne Kerri och hennes tva dottrar foljde med och vi hade en underbar dag! Havet var skont, det var jatte varmt och soligt hela dagen och jag ser nu ut som en krafta. Mina solglasogon lamnade en snygg google liknande branna i ansiktet och imorgon ska vi till havet igen, fast en annan strand. Underbart!
Efter stranden ringde jag min van Lisa. Min andra halva som jag flyttat ifran och saknar mer an nagonsin. Jag har inte hunnit prata med henne foren idag sen jag flyttade till usa, sa det blev mer an en timmes pratande. Sa himla skont att fa prata med henne igen och jag fick verkligen nya krafter av det!


sunday

Idag har det regnat mest hela dagen sa jag har spelat spel med Em och Ben, lekt med Henrik och badat honom, och nyss bakat med min syster. Jag och Henrik var ute och sprang i det blota graset, jag och Ulrika har druckit iskaffe fran DD (♥) och stadat ocksa. Inget speciellt har hant idag med andra ord, jag bara njuter av att jag ar i Boston hos min familj :) Man uppskattar det lite extra mycket nu nar jag flyttat till usa.
Nu ska jag gora systeryster sallskap i soffan och kolla pa amerikanska Big Brother!
puss

I'm in Boston!

Kom till Boston ikvall vid 8. Hela familjen kom och hamtade mig och jag grat av lycka innan jag ens hoppat av bussen! Kanslan att fa krama om min storasyster och syskonbarn ar obeskrivlig. Jag och min syster har bara suttit och pratat om allt mellan himmel och jord nu sen vi kom hem till huset och nu sover alla utom jag. Har fatt en vana att somna ratt sent om kvallarna tyvarr eftersom det ar enda tiden jag har pa dagarna till att kolla vad som hant pa datana osv. Sitter vid min systers amerikanska data nu eftersom jag lamnade min i NJ, darfor inte alla bokstavar finns.
Imorgon blir det nog att bada i poolen stora delen av dagen skulle jag tro och att leka med mina syskonbarn :)
Det har ar verkligen ett andra hem for mig och jag kanner mig sa trygg har. Jag kanner till allt runt omkring har och alskar verkligen Maynard.
Life is good!


LYCKA

Bokade nyss en bussbiljett till Boston, så imorgon kväll får jag ÄNTLIGEN krama om min syster och syskonbarn!!! Åh jag är just nu den lyckligaste på jorden. Har inte träffat dom sen i januari, förstår ni hur länge det är utan att träffa dom?! Något som är ännu svårare att förstå är att jag nu bara kan hoppa på en buss, sitta på den i ca. 4 timmar sen är jag hos min syster. Vi bor i samma land för första gången på 15 år igen, galet!
Så imorgon åker jag äntligen dit igen och stannar i 9 dagar eftersom jag är ledig :)


Onsdag

Idag har jag och mina värdbarn varit till biblioteket som ligger i Ridgewood. Det var det absolut finaste bibliotek jag sett och jag skaffade mig ett kort där, så kommer nog gå dit många gånger och låna böcker och filmer.
Den här dagen har varit ganska seg men barnen har varit underbara idag vilket alltid underlättar! :) Det finns alltid något att göra när tiden står stilla här vilket jag är tacksam för.
Min värdmamma kom hem och gjorde middag och vi såg sista filmen av Planet of the apes. Så imorgon ska vi nog på bio för att se den nyaste filmen. Kan inte fatta att jag sett alla filmer av Planet of the apes. Det är inte alls min filmsmak men jag älskar dom verkligen! Dom är så bra samtidigt som dom är så otroligt dåliga, men man kan inte annat än älska aporna.

Igår fick jag en ny telefon av värdmamman och idag när jag skulle smsa henne fick jag smset själv. Jag provade flera gånger men samma sak hände. Märkte då att nummret som är till min telefon är min värdmammas nummer så det hade blivit fel, vilket resulterade i att ingen kunde få tag i varken mig eller min värdmamma idag och vi kunde inte få tag i någon heller. Haha, men jag tror att hon har fixat det nu iallafall :)
Hoppas hon kommer hem snart så hon kan hjälpa mig med min bussbiljett till fredag då jag ska till Boston! Underbara Boston och min älskade familj där ♥

en av mina änglar


efter regn kommer solsken

Det här med att jobba som au pair är verkligen ett jobb som går i perioder och vågor, det har jag redan märkt efter endast 2 veckor här! Idag hade jag en jätte bra dag med glada barn! Och glada barn= en glad au pair!
Gick upp kvart över 6 imorse för att halv 7 sitta i bilen och åka och hämta barnen hos deras pappa. Stannade på DD för kaffe och sen fick jag fighta trafiken som var men det gick bra. Vi åkte till en liten bike trail som finns här i Ridgewood en bit från vårt hus. Barnen tog deras scooters och vi gick och letade efter letterboxes. Letterboxing är en sak som finns över hela världen men som inte många känner till. Folk gömmer lådor med en liten bok, penna, en stämpel och stämpelpad. Sen lägger man ut ledtrådar på internet om vart dom finns så får man kolla upp det på hemsidan. Svårt att förklara men världens lättaste att utföra. Så vi skrev ut några letterboxes som fanns längts the dock pond och letade efter dom. Vi hittade bara en men lika glada var vi för det. När jag svängde in på uppfarten till vårat hus började det spöregna och åska. Så resten av dagen spenderade vi inomhus med att spela wii, kolla på film, läsa böcker, städa och laga mat. Sen på kvällen när min värdmamma kommit hem kollade vi på näst sista filmen av våran Planet of the apes-maraton och åt popcorn. Mysig dag :)


bara text

Blev ett sånt där långt, osammanhängande inlägg idag för jag orkar inte anstränga mig. Mina ögon kliar och näsan rinner av min allergi mot katterna.
Idag har jag jobbat hela dagen och jag är verkligen helt slut nu, mest i huvudet. Har haft en konstant huvudvärk hela dagen eftersom barnen valde att bråka om precis allt och ingenting idag... Vi hade dock några väldigt fina stunder idag då vi bla. hade picknick i trädgården. På kvällen skjutsade jag barnen till deras pappa och hämtade upp min värdmamma. Råkade köra mot rött och hade lite smått panik ute på highway bland hundratals bilar då barnen bråkade och skrek i baksätet.

Jag vet att alla dagar inte kommer vara lätta och det är barn jag jobbar med, dom bråkar och lyssnar inte ibland och då är det bara att försöka komma på en lösning. Men tro mig, när mina värdbarn är som dom brukar och är på bra humör är dom så himla underbara! Önskar att dom var så hela tiden, fast det hade ju varit för lättsamt för mig.. :) 

Ikväll träffade jag Pernilla, en annan svensk au pair som också bor i Ridgewood! Jag hämtade upp henne sen åkte vi till IKEA för att äta middag :) Första gången jag träffade henne men absolut inte sista! Vi åkte vilse på väg till IKEA och vi åkte vilse på väg hem från IKEA haha. Vi åt svenska köttbullar och jag köpte kuddar och förvaringslådor.

Imorgon väntas en heldag med jobb som startar halv 7 med att hämta dom från deras pappa. Sen får jag se hur resten av dagen ser ut. Kan lova att jag kommer sova gott inatt iallafall!

Idag skulle jag verkligen behöva en kram från mamma ♥

Lördag

Idag firade min värdfamilj mig eftersom jag fyllde år i onsdags. Vi åkte till New York och gick på New York renaissance faire. Det var som en hel by där allting var medeltida. Alla människor som jobbade där pratade medeltids engelska, dom hade dom mest otroliga utklädnader man kan tänka sig och man kunde göra hur mycket som helst där! Vi sköt tex pil och båge vilket var riktigt skojj. Vi såg massa olika shower som knivkastare och riddare på hästar. Jag gick runt hela dagen och var så fascinerad av alla människor som var där och hade klätt ut sig för skoj skull bara. Dom hade verkligen antsrängt sig och det var så himla häftigt! Det coolaste av allt var nog att vi köpte 2 stycken Baby Dragons :) 2 ödlor men som vi självklart säger att det är drakar för barnen skull. Jag visar bild på dom en annan dag.
Vi åkte till en smyckesaffär eftersom min värdmamma ville köpa min födelsedags present. Jag fick välja och jag valde en berlock att sätta på mitt armband. Jag valde en fyrklöver som står för tur och lycka.
På kvällen blev det mys med pizza, tårta och Planet of the apes maraton. Jag har haft en super bra lördag och kommer nog sova gott inatt :)






cowboys and aliens

Min värdmamma hade redan planer för oss ikväll så det blev subway och bio tillsammans med min värdmamma och värdbarn ikväll! Vi såg cowboys and aliens. Inte alls en film jag hade sett om det var jag som valde film för genren är inte riktigt min grejj, men åh vad bra den var!! Och Daniel Craig, bästa jag sett på länge. Rekommenderar verkligen denna film även fast man som jag i vanliga fall inte gillar science- fiction :)
Jag har haft en super mysig kväll med min fina värdfamilj och min värdmamma bjöd mig på allt, hon är så gullig! Imorgon ska vi ha en dag då dom ska fira mig sa min värdmamma idag eftersom det inte blev så mycket av det i onsdags. Ska blir roligt! :) Men först ska min LCC komma hit på morgonen så nu ska jag gå och sova, godnatt.



thank god it's friday

Efter mycket om och men fick jag till kaffemaskinen nyss. Jag är ju inte så teknisk precis..
Jag sitter i källaren just nu och väntar på att min tvätt ska bli klar, tvättar barnens kläder och om en timme ska jag åka och hämta dom från camp. Sista dagen idag så nästa vecka kommer det vara en vecka med jobb hela dagarna, gäller att hålla dom sysselsatta då. Båda barnen ska på en check-up hos doktorn i eftermiddag så jag tror att jag slutar runt 5 idag. Efter camp kanske barnen ska ha en playdate med några vänner och ikväll hoppas jag på att vara helt ledig så jag kan träffa Pernilla! :) En annan Au Pair som bor här i Ridgewood. Jag känner att jag måste börja träffa lite vänner här nu hehe.

Ha en bra fredag allihopa!


torsdag

Imorse gick jag med barnen till camp sen pratade jag med världens bästa Simon på skype i över en timme. Åh vad härligt det kändes att få prata med honom igen! Alltid skönt att prata med någon hemmifrån och få prata av sig lite :)

Hämtade barnen halv 2 från camp och sen höll vi oss sysselsatta med allt från fotboll, wii och att rita. Vi gjorde iordning middag sen när min värdmamma kom hem och det blev tacos, så jäkla gott! Sen skjutsade min värdmamma och flickan in gamla Au Pairen till flygplatsen. Jag och pojken stannade hemma och spelade Baseball i trädgården sen tittade vi på film i våra pyjamasar.
Imorgon är jag helt ensam, ingen tyska som jag kan vända mig till och fråga om råd eftersom hon gjort det här ett år nu. Det kommer kännas konstigt eftersom jag hängt med henne hela dagarna nu sen jag kom och hon har visat mig runt och gett mig tips. Jag kommer sakna henne och imorgon under dagen kommer det kännas tomt, men det går nog bra :)


min födelsedags tårta jag fick igår av mina värdbarn och min nya tyska vän :)

3 augusti

Min födelsedag börjar gå mot sitt slut nu. Jag vill tacka alla som gett så fina grattis hälsningar under hela dagen idag! :) Ni är guld! Min födelsedag har varit bra här borta i USA. Jag blev väckt imorse av mina värdbarn och värdmamma som kom in med blommor, jordgubbar och frukost till mig på sängen :)

Idag har jag jobbat min första riktiga dag sen jag kom hit eftersom barnen inte varit hemma. Det är väldigt mycket att ta in ska ni veta och allt är ju så himla nytt, som tur är har jag gamla au pairen här som hjälper mig. Imorgon kväll åker hon hem, jag kommer känna mig så himla lost utan henne.. Men dagen gick bra, vi åkte och handlade mat och så medan dom var på camp, sen passade jag dom fram till 9 då min värdmamma kom hem. Vi lagade middag och dom gjorde tårta till mig! Min kamera ligger på nedervåningen och eftersom det är typ 5 trappor att gå ner så visar jag bilder imorgon :)

Imorgon ska jag väcka barnen vid 7.30, sen har dom camp mellan 9 och halv 2 så då har jag lite ledigt. Får se vad vi hittar på sen, jag hoppas bara att dom fortsätter att vara så här snälla och lyssnar bra som dom gjort idag :)


Den här bilden togs för precis 1 år sedan, på min 18-årsdag. Jag var redo för Zakynthos, underbara zakynthos

katt


Såhär gosig är en av familjens katter. Han heter Little bear och är väldigt kelig och älskar att vara bland folk, han kommer alltid smygandes upp på mitt rum och om jag sitter i sängen så kryper han upp i mitt knä och lägger sig ner. Jag tycker det är jätte mysigt, förutom allt vitt katthår som är överallt på mig sen. Jag gillar egentligen inte katter överhuvudtaget. Men nu bor jag med två sycken och dom är ju så gosiga och söta att jag faktiskt börjar tycka om katter. Iallafall familjens två :)
Det värsta är att jag inte vet om jag är allergisk och jag nyser, är täppt i näsan och mina ögon kliar jätte mycket hela dagarna. Hehe, kanske måste kolla med en doktor..


concrete djungel