29 maj

Godmorgon! Klockan är 9.15 på morgonen och det är redan 30 grader varmt ute.. Helt underbart att vi har såhär bra väder, men det är lite för varmt just nu för det svalkar ingenting och det är så fuktigt i luften att så fort du kliver utanför dörren blir man sådär mysigt kladdig över hela kroppen. Men som sagt, jag älskar att det är sommar!
Jag har precis ätit frukost och ska ut på en springrunda om en stund, sedan göra lite ärenden och kanske träffa Tove och Emma.

Jag kom hem igår kväll från min syster. Det tog 4 timmar att köra hem men att köra bil här i USA när solen skiner och det inte är någon trafik kan vara bland det bästa jag vet, så timmarna flyger förbi rätt fort.
I helgen har jag iallafall hunnit med en massa mys med min syster och världens bästa barn, i lördags var vi på stranden och badade och hade picknick, och i söndags var vi på barnkalas. Har haft en underbar helg och det var skönt med lite långledigt. Idag tar allting emot lite extra mycket då vardagen är tillbaka och det känns alltid lite jobbigt i början, men med detta härliga väder kan man ju inte bli på annat än bra humör!

25 maj

Idag har jag bott i USA i 10 månader, helt sjukt vad fort tiden går!
Klockan 2 ska jag iväg och kolla på min värddotters konsert på skolan, sedan släpper jag av barnen hos deras pappa runt 6 och efter det ska jag köra direkt upp till Boston för att spendera helgen där med min syster och barnen! :) Har långhelg för det är Memorial Weekend så alla är lediga på måndag, så jag stannar hos Ulrika tills måndag eftermiddag. Ha en bra helg och hoppas ni där hemma njuter av solen och det fina vädret! Här i Jersey har det regnat konstant nu i 3 dagar och det är så jukt fuktigt ute att det är äckligt att andas in luften.. Men jag ser ut att få fint väder i Boston iallafall :)

15-22 maj, Lisa på besök i Jersey!


Vi spenderade lördagen inne i New York City, och stor del av dagen spenderades i Central Park med 30+ och strålande sol.
Några besök på Times square är ett måste!
Top of the rock med utsikt över världens bästa stad!
Vi åkte på Six Flags där vi åkte världens högsta och nord amerikas snabbaste berg-och dalbana. Känslan att åka den går inte att beskriva i ord..
I måndags så gjorde jag och Lisa en varsin tatuering. Det var något vi hade planerat sedan länge tillbaka att göra medan hon var här. Jag gjorde 3 hjärtan som symboliserar mig, min syster och min bror, och den symboliserar även mina 3 syskonbarn :)

Veckan Lisa var här var helt underbar! Vi hade 30+ och strålande sol varje dag, och det var så härligt att få skratta tillsammans med min bästa Lisa igen. Vi hade en underbar vecka, med som sagt besök inne i NYC, på six flags, Bio, middagar ute, en massa shopping och mycket skratt och prat in på sent på nätterna. Att vi även gjorde en tatuering tillsammans gav oss ännu ett härligt minne som vi för alltid kommer minnas. Tack Lisa för att du är världens bästa vän och för att du alltid finns där för mig! Love you och saknar dig redan ♥

23 maj

Heej! Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg här innan jag ska krypa ner under täcket.
Igår åkte Lisa hem, jätte tråkigt men jag kunde inte ha haft en bättre vecka tillsammans med henne! Jag ska göra en uppdatering och summering av hela veckan med massa bilder imorgon! :) Jag har precis fört över alla bilder från min gamla dator till den nya och eftersom jag inte haft rätt adapter fören idag har jag inte kunnat använda den nya datorn än, men nu äntligen har jag startat den! :) Så imorgon ska jag föra över alla bilder så då kan jag göra en bättre uppdatering här. Mina ögonlock faller ihop vilken sekund som helst så jag måste stänga ner här nu och sova.
Godnatt ♥

I'm so lucky that I have you

Jag är världens lyckligaste som har min bästa vän här hos mig nu en hel vecka!! Lisa kom hit igår runt 1, och det var en sådan lättnadskänsla att få krama om henne igen efter 10 månader utan min andra halva! Jag förstår inte egentligen hur jag har klarat mig utan henne, vi är ju som helan och halvan hemma. Det kändes verkligen att vi inte setts på så länge, tårarna bara föll och föll ner längst kinderna av lycka. Min finaste vän.
Denna vecka ska vi hitta på en massa kul med några besök inne i New York såklart. Just nu ligger Lisa och sover, hon får ta en lång sovmorgon idag då hon kom hit igår, sedan ska vi gå ut och äta frukost och shoppa och bara njuta av att få ha sin bästa vän vid sin sida igen!

Sen så har jag världens bästa mamma och pappa. Dom hade köpt en data till mig som Lisa hade tagit med sig. Åh, ni är verkligen bäst! Jag älskar er!! TACK TACK TACK!


turn to you

Veckan har gått sjukt fort och nu är det redan fredag kväll, eller lördag är det väll egentligen då klockan är efter 12 på natten.
Veckan har bestått av träning och en massa jobb till sent på kvällarna så det har inte varit mycket tid över till annat då jag i princip gått och lagt mig när jag slutat. Idag jobbade jag hela dagen för min lillpojke var hemma sjuk hela dagen, så vi hade en mysdag med boardgames och tv! När jag sedan fick helg åkte jag och köpte sushi och åkte iväg för att ha en myskväll med Emma och Tove. Vi såg film, åt sushi och åt alldeles för mycket glass glass. Perfect friday helt enkelt!
Imorgon ska jag ta en välförtjänt sovmorgon, en lång lördagsfrukost och sedan en springtur. Senare på dagen tar jag, Frida och Emma en roadtrip till Evelina för att gå på Dine-in bio! En bio där man äter middag samtidigt som man ser på filmen, ska bli spännande att prova på! :)
Sommar vädret har även börjat komma tillbaka vilket känns underbart, tänk att lite sol kan ge en så mycket energi :)
Ha en super bra helg! ♥

så himla fin låt

5 maj

Igår efter att jag slutat och fått helg tog jag, Emma och Frida en roadtrip till Evelina för att få klippt håret och äta middag. Tack så jätte mycket igen Evelina för klippningen! Så skönt att få det toppat bara :)
Sedan åt vi middag på en restaurang som hette Baham Breeze, absolut en av dom bästa restaurangerna jag ätit på! Super gott var det och vi satt utomhus och åt för det var jätte varmt. Det kändes som att vara utomlands med värmen som var och musiken som spelades.
Klockan är snart 5 på lördag här och jag ska strax ta en promenad några kvarter bort för att sitta barnvakt åt en norsk familj ikväll. Annars idag har jag varit ute och sprungit, skypat med mor och far och varit på Garden state mall med Frida och Emma för lite shopping!
Denna låt har gått på repeat i bilen denna helg!

It's a beautiful thing called friendship

Om 2 ynka veckor är du här och jag får äntligen återförenas med min andra halva! Can't wait!!