Onsdag

Idag har jag och mina värdbarn varit till biblioteket som ligger i Ridgewood. Det var det absolut finaste bibliotek jag sett och jag skaffade mig ett kort där, så kommer nog gå dit många gånger och låna böcker och filmer.
Den här dagen har varit ganska seg men barnen har varit underbara idag vilket alltid underlättar! :) Det finns alltid något att göra när tiden står stilla här vilket jag är tacksam för.
Min värdmamma kom hem och gjorde middag och vi såg sista filmen av Planet of the apes. Så imorgon ska vi nog på bio för att se den nyaste filmen. Kan inte fatta att jag sett alla filmer av Planet of the apes. Det är inte alls min filmsmak men jag älskar dom verkligen! Dom är så bra samtidigt som dom är så otroligt dåliga, men man kan inte annat än älska aporna.

Igår fick jag en ny telefon av värdmamman och idag när jag skulle smsa henne fick jag smset själv. Jag provade flera gånger men samma sak hände. Märkte då att nummret som är till min telefon är min värdmammas nummer så det hade blivit fel, vilket resulterade i att ingen kunde få tag i varken mig eller min värdmamma idag och vi kunde inte få tag i någon heller. Haha, men jag tror att hon har fixat det nu iallafall :)
Hoppas hon kommer hem snart så hon kan hjälpa mig med min bussbiljett till fredag då jag ska till Boston! Underbara Boston och min älskade familj där ♥

en av mina änglar


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback