FRIDAY!

Var på college imorse, och när vi kommer tillbaka till bilen hittar Pernilla 2 lappar på framrutan.. Japp, parkeringsböter. Har aldrig fått det men varför skulle jag inte få det här i USA liksom. Fick även en varning av att jag satt parkeringstillståndet i fel ruta. Idioter, jag har ju haft bilen där utan parkeringstillstånd tillochmed och idag hade jag parkeringstillstånd, eller aa Pernillas då hehe. Och då minnsan bestämmer dom sig för att ge mig böter för det och en varning. Oh well, det hela är bara så skrattretande men det svider ju liiite i plånboken att behöva betala en onödig parking ticket..


Ska hämta barnen från skolan om en timme sen runt halv 6 kommer Mikaela hit :D Då ska vi fixa oss sen åka till Moa för middag och utgång inne i NYC med några andra svenska tjejer :) Ha en grym fredag kväll, det ska jag ha!


torsdag kväll

Jag är så glad över att denna dag är över! Det har varit en stressfull dag med barn som gjort allt annat än att lyssna. Det var en judisk högtid idag här så då var dom hemma från skolan. Vi åkte till IKEA för lunch men vände lika snabbt, mitt älskade IKEA.. Ett antal meltdowns och bråk senare blev allt bra och nu vill jag bara sova så jag får fredag imorgon! Då ska jag på college, sen träna eller åka och shoppa lite nya kläder för imorgon kväll ska jag ha min första utgång här i USA! Ska in till NYC på en klubb, men först ska vi äta sushi och förfesta lite hemma hos Moa :) PLUS(!!) att Mikaela kommer till mig imorgon och stannar med mig denna helg :D Vi ska göra denna helg till den bästa och det är ju hennes sista helg innan hon åker tillbaka till Sverige. Åh jag är så pepp, tänk hur en sådan dålig dag kan sluta så bra! Nu blir det först middag och sen en kaffe med Hanna, Pernilla och Linda! :) 
Pusss

bild från min senaste utgång, kvällen innan jag flyttade hit. den kvällen vill jag göra igen, hundra gånger om för den var så bra


--

Jag har inte riktigt tänkt på att jag kommer behöva säga hejdå till vänner här i USA också. Vänner som jag träffat på min väg och som betyder mycket för mig, man kommer väldigt nära varandra här speciellt med andra au pairer. Grejjen med oss au pairer är att ingen annan riktigt förstår oss, ingen kan säga att dom förstår hur det är. Ingen vet hur jobbigt det kan vara eller hur underbart det oftast är, fören man faktiskt jobbar som det själv. Att vara här, på andra sidan atlanten, man har tagit ett kliv ut i vuxenvärlden, lämnat tryggheten bakom sig för att leva på riktigt. Men jag har träffat så många nya vänner här som förstår mig och situationen jag är i, och att behöva säga hejdå till dom vännerna suger verkligen.
Idag fick jag reda på att om en vecka åker min vän Mikaela härifrån, hon åker tillbaka till Sverige. Kan inte beskriva hur tråkigt det är eller hur mycket jag kommer att sakna henne, men jag hoppas du kommer och hälsar på mig :) I helgen ska vi ses och göra något roligt hennes sista helg i staterna, åh vad jag kommer att sakna dig Mikaela! Vi var rumskompisar på au pair skolan och sen bor vi båda i NJ. Det började med att vi satt bredvid varandra på flyget från London och nu under lite mer än två månader har vi blivit väldigt nära vänner. Vi är båda väldigt lika varandra och det är så tråkigt hur vissa saker slutar, men man måste alltid göra vad som är bäst för sig själv.

Fina Mikaela, jag kommer sakna dig så sjukt mycket!

tisdag

Idag har jag varit på college, köpt gymkort och mys med lill katten! Om 3 dagar är det oktober men värmen som är här är värre än den var vissa dagar i somras. Det är super varmt, fuktigt och sån där äcklig luft. Bara man går utanför dörren känner man sig klibbig och duscha är knappt någon mening då man svettas lika mycket när man kommer ut från duschen igen. Det är slutet av september, jag är inte van vid sådan här värme nu heller. Men visst är det skönt att kunna gå runt i linne och shorts på dagarna än :) Det värsta är bara att det är så varmt i huset, källaren är min enda räddning just nu.

Annars har den här dagen sätt ut som dom andra i princip. Barnen hade deras första ccd klass idag så jag tog en promenad medan och köpte plåster och sådant där kuligt man vill lägga pengar på. Sen lagade jag middag och nu har jag fått dom i sängen. Lite secret life och mys med kattungen nu innan sängen :) Puss      
            


två månader i usa!

Idag har jag varit i USA i exakt 2 månader, det är sjukt vad fort tiden går!

Imorse var det en Cancer care walk här i Ridgewood som vi gick på, efter det kollade vi på en massa hundar och katter som man kunde adoptera. Efter mycket velande mellan alla söta kattungar som fanns där så kom vi hem med denna underbara sötnos! Han är 8 veckor gammal och är så söt så man smälter. Vi har inte kommit överrens om något namn ännu så vi kallar honom bara för Baby cat :)
I detta hus finns det nu: 3 katter, 2 ödlor och en orm. Önskar dom köpte en hund också hehe men är glad att jag har denna lilla kattunge att gosa med nu under dagarna :)

magiskt


Friday night!

Hej på er nattugglor!
Klev upp halv 6 imorse, gjorde mig klar för hela dagen, tog mitt kaffe och åkte för att hämta barnen. Efter att jag lämnat av dom på skolan åkte jag direkt iväg till skolan själv. Jag älskar verkligen psykologi klassen och kan ärligt säga att jag önskar jag hade den mer än bara två gånger i veckan..
Åkte till Moa för lunch, sen jobbade jag till 7. Direkt när jag slutat hämtade Alex upp mig och vi åkte på bio. Såg Moneyball och jag älskade den, hur bra som helst verkligen! Kan ju bero på att Brad Pitt hade huvudrollen eheh. Innan bion skulle vi köpa kaffe, av någon klumpig dum anledning hamnade mitt kaffe upp och ner på golvet inne på mallet.. Jag, Alex och Pernilla höll på att dö av skratt precis som alla runt omkring oss haha. Vi torkade upp det bästa vi kunde sen skyndade vi oss därifrån innan några fler hann se vad som hänt.
Nu ska jag vika tvätt och se ett avsnitt av The secret life. Jag förstår inte hur det ska vara så svårt att kunna somna fast jag är så trött som jag är. Mamma och pappa, kan ni snälla skicka hit min säng?!
Imorgon tänker jag ta en låååång sovmorgon och sen nalkas det nog lite shopping. Behöver både skor och lite mer kläder för hösten, har ju mest bara sommarkläder här.
Puss


Ida

Skypar med världens bästa Ida, kan inte bekriva hur mycket jag saknar dig! Snälla kom hit, jag behöver dig här! Vad hade jag gjort utan dig? Älskar dig ♥

Torsdag

Idag har jag en slappar dag med The secret life of the american teenager-maraton och B&J! Köpte även en bj till Pernilla så nu hoppas jag att du blir frisk! :) Annars händer det inte så mycket spännande här idag, ska köra barnen till deras pappa ikväll vilket betyder att jag måste upp runt halv 6 imorgon bitti så hela denna dag blir nog väldigt lugn. Hoppas allt är bra med er i Sverige, jag saknar östersund lite idag.

                                           

hair

Samtalsämnet jag och barnen hade imorse vid frukosten var hårlöss.. (mysigt I know). Det kom på tal då pojken kliade huvudet som en galning. Flickan sa till honom att han kanske har löss. Nu till det ironiska: Fick ett sms av min värdmamma medan jag var inne i stan där det står att R måste komma hem från skolan. Jag tror att hon är sjuk eller nått och skyndar mig hem. När jag kommer innanför dörren berättar min värdmamma att flickan har löss. Så min värdmamma fick shamponera hennes hår med lusshampo och sen använda en sådan där kamm för att få ut alla löss och ägg med, medan jag tvättade allting min värddotter har kunnat haft huvudet på och sen gick jag runt hela huset och sprejade med någon slags hårlusspray. Stackarn, 9 år och har löss. Så imorgon bitti måste jag och hon gå till skolsköterskan för att se så hon inte har löss kvar, har hon det får hon inte gå i skolan.. Pojken har hittills klarat sig, pepparpeppar. Nu blir man ju som paranoid också och vi alla kliar oss i huvudet bara för att vi vet att det går löss. Men som tur är så var jag hos frisören just idag så jag har iallafall inte några äckliga kryp i håret. Men därimot har jag en ny färg! :) Jag är jätte nöjd och bilden gör inte rättvisa till mitt hår, men har gjort en maassa blonda slingor i håret så nu är jag ljushårig igen :)

  

tisdag

Morgonen var galen här hemma med barn som hade liite för mycket energi i kroppen. Eftet att jag droppat av dom på skolan hoppade jag in i bilen, hämtade upp Pernilla och sedan åkte vi till Ramapo! Hade lektion och jag måste bara säga att jag älskar psykologi kursen jag läser. Det är jätte intressant och roligt att läsa om, min klass är toppen och så är läraren. Längtar ju till och med tills på fredag då jag har nästa lektion. Tänk om man alltid kunde ha kännt så om skola..
Sen har dagen flytit på, lagade middag till mig och barnen sen har vi tittat på film och jag fick dom i säng med lampan släckt redan kvart i 9. Det är inte alltid det lättaste att få dom barnen att sova ska jag tala om för er, min värdmamma kom dock hem 2 minuter senare och nu hör jag att dom fortfarande är vakna.. Oh well, jag gjorde iallafall mitt jobb :)
Imorgon ska jag till frisören igen, denna gång ska jag göra min nya frisyr ännu snyggare med ny färg! Hur resultatet blir får ni se imorgon, kan iallafall till 99% säga att jag inte kommer göra det brunt. Fast så fort jag tittar på bilder där jag har brunt hår ändrar jag mig varje gång, men nu vill jag provat nått nytt igen och det är ju faktiskt bara hår :)

Ska skypa lite innan det är dags för sängen. Jag tycker dagarna går så fort, jag hinner knappt vakna innan det är dags att sova igen.. Puss
       

NYC, Broadway and a new week

Hej på er! Igår var jag som sagt inne i NYC för en Scavanger Hunt. Det var jätte roligt och jag var i samma lag som en tjej från Polen och två från Tyskland. Vi fick uppdrag på saker vi skulle fotografera och frågor att svara på. Vi sprang upp och ner för gatorna i New York, pratade med massa poliser och hittade svar på allting! Vann gjorde vi dock inte men kul var det :) Efter det var slut gick jag och min värdmamma och åt sushi, sen gick vi till Times Square för att gå på en Broadway show! Vi såg The Addams Family och det var så himla häftigt och roligt att gå på och showen var helt fantastisk! Och kändisar fick jag se också då huvudrollen spelades av Brooke Shields och Roger Rees! Googla dom så kommer ni känna igen dom, om ni som mig är dålig på namn men bra på ansikten! Sen var en kille från Gossip Girl också med och en tjej som man sett i lite olika tv program, så min kändisjakt har fått sin start nu ;)

Idag är det måndag igen och imorgon ska jag på college! Jag fick denna fråga ifrån Carro: heej (: vilka ämnen pluggar du på college? och finns det mycket att välja på? förstår ju att det säkert är olika saker på olika skolor men kan man typ gå någon fotokurs eller något sånt? skulle nämligen gärna vilja skaffa en systemkamera och då hade det ju varit kul att gå någon kurs så man kan lära sig lite mer (:

Svar: Hej! Jag pluggar Psykologi på ett college som heter Ramapo. Det är jätte intressant och roligt! Det finns huuur mycket som helst att plugga och på massa olika skolor. Jag funderade också på en fotokurs men dom är väldigt populära och platserna blir fulla snabbt, speciellt då Au Pairer inte får välja kurser fören efter alla andra gjort det(dom som endast pluggar). Men om du är sugen på en fotokurs så finns det jätte många sådana, om inte denna termin så nästa :) Lycka till!




six flags

Jag, Mikaela, Pernilla och Emma tog en roadtrip till Six Flags idag! Vi åkte ALLA berg-och dalbanor som fanns och när jag åkte vissa av dom trodde jag att det var det sista jag skulle göra. Men jag har inte haft såhär roligt på länge som jag hade idag och jag har skrattat tills tårarna sprutar och magen gör ont. Vi tog nog även rekord i att kissa flest ggr idag, all adrenalin från karusellarna blev lite påfrestande hehe.
Vi kom hem vid 12 nu inatt och Mikaela åkte precis hem. Det var så himla roligt att få träffa henne igen och nu ska det inte dröja lika länge igen fören nästa gång!
Imorgon ska jag in till NYC och vara med på en Skattjakt i Manhattan! Hoppas det blir roligt, men det är svårt att misslyckas med något i NYC :)






Haha, som ni ser på dom två sista bilderna så har vädret idag varit väldigt varierande. Det kom några regndroppar och var rätt kallt ute, men sen blev det soligt och varmare fram på kvällen. Ja alltså vädret här är ju en annan historia som jag kan berätta om en annan gång, nu ska jag sova. Puss godnatt


Min helg!

Såhär ser min helg ut, än så länge. Mikaela är här och jag är glad, hoppas ni får en lika bra helg som jag ska ha!

plugg

Jag hade glömt hur jobbigt men ändå rätt kul det är att plugga faktiskt. Hämtade ut min psykologi bok idag på skolan, så nu ska jag skriva en hel uppsats om ett ämne inom psykologi som heter Nature vs. Nurture. Handlar i princip om uppfostran och hur saker kan utvecklas på olika sätt. Jag talade om för er att jag inte varit på en enda lektion än va?
Imorgon har jag lektion så då ska jag lämna in den vilket betyder att jag kommer sitta uppe hela natten med uppsatsen.. Klockan är halv 10 på kvällen och jag har inte skrivit ett ord än. Men eftersom det inte är mitt fel utan skolan som inte hade boken inne på lager, tänker jag ta det hela med en nypa salt och skriva det jag hinner! :)

Imorgon efter college måste jag åka och lämna in bilen eftersom jag har ett däck som snart är utan luft, och efter att jag kört barnen till deras pappa kommer Mikaela hit!! :D Hon ska bo hos mig i helgen och bara hitta på massa roliga saker, som jag saknat henne!

Tack mamma!

                                                


first day of college

Haha, det här med första dagen på college blev ju inte riktigt som jag tänkt mig.. Vi blev sena, hade en 100-årig gubbe framför oss som gasade på bromsen hela vägen. Sen var campus så sjukt stort och vi hade inte fått någon information på klassrum eller hus. Vandrade runt som två vilsna själar gjorde jag och Pernilla tills vi gav upp, nästan 45 minuter sena till lektionen. Vi satt ner och surade, svor över hur dålig denna dag var (vilket den var, allt gick emot oss). Vi pratade dock med våran lärare efter lektionen och hon var förstående! Mindre kul var ju att vi ska skriva en uppsats tills på fredag men vi fick ingen bok. Var tvungen att köpa en bok, men med vår tur idag fanns den såklart inte inne på lagret. Betalade 170 dollar(!!!) för en bok om psykologi som jag kommer få om typ en vecka. Detta var helt klart en av dom värsta dagarna hittills och jag ville bara lägga mig ner och gråta. Men efter ett par timmar av panik och ångest över allt kändes saker lite bättre och jag åkte till Starbucks för kaffe med Bibbi och Pernilla. Fick skratta som jag bara kan med dom och blev bjuden på en kaffe av söta starbucks killen! Det gjorde helt klart min kväll :)

Jag och Pernillaaaaa, haha charmig bild

Monday

En ny vecka med nya möjligheter!
Efter att ha släppt av barnen på skolan och tagit en dusch kom Pernilla hit för frukost! Vi åt pannkakor och scrambled eggs, sen kollade vi igenom lite papper och sånt för college. Åkte till mallet för jag ville ha något nytt i garderoben inför skolan, för imorgon börjar jag på college!! Ska läsa en psykologi kurs på ett college som heter Ramapo. Kommer gå två gånger i veckan, tisdagar och fredagar. Jag är exalterad och tror att det kommer bli både roligt och intressant att läsa den kursen. Jag har en bild framför mig hur jag vill att det ska vara att gå på college, och jag tänker fortsätta att ha den bilden i huvudet och hoppas på att det blir lika bra som jag hoppas på :) Självklart kommer det inte vara som på filmer eftersom jag bara kommer ha en kurs där sen åka hem men a girl can dream right?

Ikväll efter jobbet hade vi först kinamat till middag sen följde jag med min värdmamma till hennes LCC möte. Det var jätte trevligt och jag träffade massa nya au pairer, träffade även en kille som jag var med på Au Pair skolan i New York första veckan och det visade sig att vi ska läsa samma psykologi kurs! Världen är liten.
Nu ska jag läsa lite i min svenska skvaller tidning och sen sova, tidig morgon imorgon. Puss på er

16 handles, frozen yoghurt

9/11

Efter att min familj åkt tillbaka till Boston så gick jag in till stan och träffade Pernilla och Bibbi! Vi gick och åt grekisk lunch, drack kaffe i parken, köpte smink och sen gick vi på bio. Vi såg The Dept och den var så galet bra! Bra slut på en underbar helg med andra ord :)



11 september, 10 år sedan world trade center rasade idag.

My weekend


Jag, min mamma och min mormor! ♥

Jag och Benjamin!


Emily


Pannkaks frukost på Country Pancake House som ligger här i Ridgewood, pannkakorna är gigantiska!

I fredags kväll kom min familj och hämtade upp mig sen åkte vi till Baskin Ridge där vi bodde över helgen. Jag är så lycklig över att ha fått vara med min familj denna helg, även fast det bara var för en helg. Jag saknar dom redan men vet att vi kommer ses snart igen. Jag är så glad att du fick se hur jag bor mamma, nu kan du vara lugn där hemma i sverige när du vet hur bra jag har det här :)
Har haft den bästa helgen på länge ♥


torsdag

Tre dagar i rad nu har jag vaknat till regn, så himla tråkigt då det varit strålande sol och super varmt varje dag sen jag flyttade hit. Som tur är sprack himlen upp senare under dagen och det blev fint väder igen!
Jag, Pernilla och Linda åkte till IKEA idag. Vi åt köttbullar och gick runt lite. Sen har jag jobbat igen och nu jobbar jag också, passar barnen men dom sover så jag sitter och kollar på The secret life.

Imorgon kväll blir jag hämtad runt 10 av min syster och med sig har hon min mamma och momma! Jag kan inte fatta det, jag ska få krama om dom imorgon och hela helgen ska jag bo med dom, min syster och syskonbarn i en annan del av New Jersey och bara umgås hela helgen! :) Jag ska få visa dom runt där jag bor och bara få njuta av att ha dom här hos mig några dagar.  L Y C K L I G!!


onsdag

Gick med barnen till skolan imorse, gjorde lite bankärenden och träffade Pernilla för en promenad runt i Ridgewood. Vi åt cupcakes och sen åkte jag och klippte mig. Hade en bild i huvudet hur jag ville ha det, tyvärr syns det ingen skillnad på mitt hår innan och efter jag klippte mig. Hon som klippte mig var inte amerikan och förstod nog inte riktigt hur jag ville ha det. Lite kortare blev det och det är inte slitet längre men jag kommer gå och klippa mig på fredag igen, ett annat ställe och klippa mycket mer. Men hey, jag fick ju iallafall nytvättat hår och mjuka toppar!
Har jobbat sen 3 och jag är helt slut, mitt huvud har gått på högvarv då det varit ett antal utbrott här i huset i eftermiddag. 

Idag skrev jag in mig på ett college som heter Ramapo, så på fredag ska jag välja kurser och förhoppningsvis hittar jag någon kurs som faller mig i smaken. Eftersom amerikanarna har företräde på colleget så måste jag vänta med att välja kurser tills dom som ska gå sådär 4 år har valt. Är jätte spänd på att börja college och jag hoppas på att få börja redan nästa vecka!
                                           

6 september

Idag var första dagen i skolan för barnen, så gick med dom till skolan i spöregnet imorse och nu är jag ledig fram tills 1. Kan inte beskriva hur skönt det är att skolan äntligen har börjat! Har blivit lite smått galen på senaste tiden eftersom jag jobbat från morgon till kväll med barnen. Men nu kommer dom vara i skolan mellan halv 9 och 3, vilket betyder att jag har hela dagarna för mig själv att göra vad jag vill. Känns så himla skönt!

Pratade med lillebror på skype nyss och han skickade denna bild på min bebis, Nancy. Åh vad jag saknar min hund..
          

Sweet home New Jersey och svar på tal

Är hemma i NJ nu efter en helg i Cheshire, MA. Bodde i en stuga, hade det jätte mysigt med blåbärsplockning, filmkvällar och upplevelser. Tyvärr gick min kamera helt sönder så har inga bilder från helgen, men har köpt en ny kamera så bilder kommer det att fortsätta komma här :)
Fick två frågor om au pair livet så här är svar till er!
Från Kristofer:
Hejsan! Jag sitter just nu i en tråkig situation, har världens sämsta jobb och väntat på att bli matchad med en familj i USA! Fick kontakt med 2 familjer men båda sa nej, varför vet jag inte! Vill inget hellre än komma iväg så fort som möjligt! :P Hur lång tid tog det för dig att få en familj från det att din ansökan blev godkänd och matchningsprocessen började? Åkte du med Cultural Care? Hur är det att vara Au pair? Som du trodde? Vad är bra? Vad är mindre bra?
Tacksam för svar! :D
Ha en trevlig dag! =)
Hej! Jag började med min ansökan i november 2010, och skickade in den i december samma år. Efter det tog det ca. 2 veckor innan jag fick min första matchning. Grejjen med matchning är att du får veta om en familj kollar på din ansökan, men dom kan samtidigt kolla på 2 andras. Så det är inte alls säkert att dom kommer ta kontakt med en bara för att dom kollar på din ansökan. Jag blev matchad med min familj i april om jag minns rätt, men innan det hade jag en familj som sa nej också, så oroa dig inte för det! :) Det är bättre att det tar lång tid och att det känns helt rätt. Jag åker med Cultural Care ja och dom är toppen bra!
Att vara Au Pair är väldigt häftigt. Det är ett underbart jobb, men har såklart sina negativa sidor. Att passa barn är inte en dans på rosor varje dag så det gäller att ha tålamod med dom. Man måste komma ihåg också att man bor hos en annan familj än sin egen hemma i Sverige och man måste följa andras regler. Vissa dagar vill jag bara hem till Sverige igen för det kan vara så jobbigt, men jag vet att det är här jag vill vara. Jag tycker att det mest är positvit att vara au pair! Jag bor i USA, jag får uppleva en helt ny kultur, möta nya människor jag aldrig skulle träffat annars och det är verkligen ett once in a life time jobb! Jag tar alltid dagen som den kommer och det gör det lättare. Jag hoppas att du har fått svar på det du ville! Lycka till med din ansökan och hoppas du kommer iväg snart, jag håller tummarna för dig :D


Hej, jag har lite frågor.
Jag håller själv på med min ansökan och hoppas att åka iväg som au-pair i början på nästa år.
* Vilken förmedling åkte du med? Rekommenderar du den du åkte med? Har du fått mycket hjälp genom förmedlingen?
* Har du haft hemlängtan? Hur tog du dig igenom det i så fall?
* Är det lätt att få nya vänner i USA?
Och några andra tips som du kan dela med dig av?
Hej!
- Jag åker med Cultural Care och jag rekommenderar verkligen dom! Jag har fått hjälp med allting från dom och alla frågor jag har och hade under min matchningsprocess hade dom svar på! Dom kollade hela tiden så att allt gick bra och har mycket bra information.
- Ja jag har haft hemlängtan, det var jätte jobbigt men jag tog mig igenom det genom att tänka på varför jag är här. Jag påminner mig själv om att jag inte vill vara någon annanstans just nu och jag vet ju att mitt hem i Sverige alltid finns kvar där, samma sak gör min familj och mina vänner. Det hjälper att prata om det med vänner hemma eller familj, men att försöka komma på andra tankar är nog det bästa. Hålla sig sysselsatt hjälper alltid! Nu har jag inte längre hemlängtan, men väldigt ofta har jag en längtan att vara hemma.
- Att få vänner är nog det alla oroar sig över mest. Jag menar, man åker faktiskt till USA helt ensam men det gäller bara att vara framåt, att våga ta kontakt med andra au pairer. Det är vad jag rekommenderar, ta kontakt med andra au pairer redan nu på facebook och på så sätt kan ni träffas när du kommer till USA :) Jag har träffat massa nya människor här och har några riktigt nära vänner! Alla au pairer är som i samma sits så var bara framåt så kommer det lösa sig. Jag har några vänner nu som jag bara kännt en månad men som jag är närmare med än vissa hemma i Sverige..
Skriv ner en lista på allt du vill uppleva under ditt år, det hjälper dig att fortsätta framåt. Ta vara på tiden hemma och ta vara på tiden när du kommer hit för här flyger tiden fram. Hoppas mina svar hjälper dig, lycka till med allt! :)

Kom precis ut ur duschen, ska gå ner och kolla om vi har något att äta (förutom typ 5 kilo blåbär som vi plockade i helgen) och sen ska jag hämta upp Pernilla för en kaffe på Starbucks med henne och Bibbi! :)

questions

Vad vill ni veta om Au Pair livet? :) Ibland är det himla svårt att komma på något att skriva om eftersom många dagar ser likadana ut och det blir lite tråkigt att skriva om det. Så om ni har någon fråga om livet här i USA, fråga på! :)


sjukling

Jag är förkyld, har huvudvärk, hosta, rinnig näsa och feber. Blööö jag har inte tid för detta! Och jag kunde inte varit sjuk på en värre dag, ungarna har drivit mig till vansinne idag. Allt som kunnat hända har hänt, typ. Min värdmamma är verkligen världens bästa värdmamma som tur är, barnen kom upp till mig och sa förlåt för allt som hänt idag och gav mig pussar och kramar i miljoner. Gullungarna, det går inte att vara arg på dom länge heller. Men idag har jag verkligen mått jätte dåligt så det var lite extra tufft idag. Men jag åkte till apoteket ikväll och laddade upp med massa mediciner så jag ska bli frisk! Mötte även Alexandra, eller Bibbi som hon kallas på Starbucks för en pratstund :)
Imorgon åker jag med min värdfamilj till MA för att bo i en tuga över helgen. Kommer inte ha något internet så vi hörs här igen efter helgen! Puss och kram


en onsdag

Har haft en bra dag idag! Mina kids har varit jätte duktiga, lyssnat bra och dagen har gått fort. Vi bakade en sockerkaka som tyvärr blev ett totalt fiasko. Reaktionerna min värdfamilj gav när dom åt den var inte det jag hoppats på haha, menmen.
Jag är nyss hemkommen från ett au pair möte med min lcc. Vi var ett par tjejer där, dom flesta från tyskland men träffade även en tjej från brasilien och australien. Jätte trevliga och imorgon ska jag kanske till mallet med en av dom! Det är så himla kul hur allt går till här. Vi alla satt och bytte nr med varandra och planerar redan träffar för en kaffe. Mötet skulle börja 8, klockan 9 skrev vi på ett papper sen gick min lcc för hon skulle natta sina barn. Då hade vi inte ens haft ett möte?! Jaja, det var iallafall trevligt med lite nya ansikten :)

Ikväll kom min mamma och momma till usa! Dom ska bo hos min syster i 3 veckor och i helgen eller nästa helg ska jag få krama om dom! Jag längtar så mycket efter att få krama min mamma, känns så fel att jag bor här och hon bara kommer och hälsar på..