013012

Mådde jätte dåligt när jag vaknade imorse och har gjort det i stort sätt hela dagen, så denna måndag har bestått av ett besök på gymmet, skype med världens bästa Ida och min fina familj (som jag förövrigt får träffa om 6 dagar!!!), och Beverly Hills maraton + jobb såklart. Har sovit jätte dåligt i helgen också utan anledning och fick inte många timmars sömn inatt. Ska därför ta en kopp té, titta på Gossip Girl och sedan försöka sova.

starbucks-häng

När jag vaknade ville jag helst av allt bara ligga under täcket hela dagen, men tog med mig datan och åkte till Westwood för att träffa Emma och Tove. Så nu sitter vi tre här på Starbucks med en varsin dator och en frappe. Inget ansträngande alltså, men skönt att få rensa lite tankar med fina vänner!
Kände även att jag behövde ta mig ut för att inte ligga hemma själv bara, med alla känslor och minnen som kommer upp just denna dag.


29 januari

Det har gått fyra år sedan du lämnade jorden. 4 år är en lång tid, och jag blir skrämd när jag tänker på hur mycket som hänt under dessa år som vi inte fick dela med dig. Men jag vet att du är stolt över oss och att du ser på oss varje dag.
Folk säger att tiden läker alla sår, men det är inte sant. Med tiden lär jag mig att handskas med min sorg, men det är bara jobbigare för jag saknar dig mer för varje dag som går. Men du vill inte att vi ska vara ledsna idag utan minnas dig med glädje, så jag ska försöka att vara stark. Det är väldigt jobbigt att inte vara i Östersund just idag, jag kan inte åka och tända ett ljus för dig vid kyrkan. Men jag tänder ett ljus för dig i mitt rum och hoppas att du ser det :)
Jag älskar dig Moffa, världens finaste ängel ♥

Saturday morning

Godmorgon! Det är så skönt att det är helg. Ligger i sängen med mitt kaffe och tittar på Breakfast in Bed som varje lördag morgon :) Just nu är det One tree hill, och snart börjar Beverly Hills!
Igår kväll åt jag middag på ett mysigt Diner med Emma, Tove och Mikaela. Diner är ett måste att äta på om ni någongång åker till USA, det är så Amerikanskt som det kan bli.
Idag ska jag Emma och Tove till Garden State för lite shopping (fönster shopping för min del) och Bio. Vi ska se Extremely loud and Incredibly close som handlar om 11 september. Kommer nog bli en riktig gråt fest, bäst att ta med näsdukar. Innan det ska jag kanske ta en kaffe med en Amerikansk tjej som heter Rachelle som kontaktade mig, det ska bli kul! Men först av allt ska jag färga håret! Kände att jag behöver en förändring igen och då jag inte gjort någonting med mitt hår på 5 månader så känns det som att det är dags för det nu :) Visar er resultatet sen!
Ha en bra lördag

min vardag

7.15 AM ringer min väckarklocka, kliver upp, klär på mig och går ner och sätter på kaffe innan jag väcker barnen vid 7.30.
Väknings momentet är inte min favorit sysselsättning kan jag väll säga, men oftast så går det hyffsat smärtfritt. Vi äter frukost och packar ner allting för skolan. 2 dagar i veckan gör jag lunch till barnen, dom andra dagarna köper dom på skolan.

8.20: går vi till skolan, tar ca. 10 minuter att gå dit. Regniga dagar skjutsar jag dom.
Från cirkus 8.45 till 3 PM är jag ''ledig''. Då städar jag undan lite i huset om det behövs, jag tvättar barnens kläder 1-2 gånger i veckan och gör vardagliga saker som behövs ibland, som att handla mat till huset. Sedan gör jag det jag själv vill, som att åka till gymmet, skypa, äta lunch med vänner, ta promenader, åka och ta en kaffe, gå på mallet, ja vad jag känner för helt enkelt. Visst har jag 6 timmar ledigt under dagarna, men jag kallar det mer av att vara på jour. Min värdmamma kan ringa när som helst och behöva mig för något, eller dom kan ringa från skolan för att barnen är sjuk och måste gå hem. Dom där timmarna under dagarna kan låta mycket, men timmarna bara rinner iväg och helt plötsligt står jag utanför skolan och väntar på barnen.


3 PM: då slutar barnen skolan och jag hämtar upp dom. Ibland har dom playdates med kompisar vilket innebär att mina kids går hem till kompisar eller att kompisar följer med oss hem. Annars går vi hem, gör läxor, spelar spel, gör lite olika uppgifter som barnen har att göra här hemma. Min värdmamma brukar komma hem mellan 6 och 6.30 PM och efter det så slutar jag i princip. Vissa kvällar behöver jag jobba längre, då lagar jag mat till barnen och lägger dom för natten. När jag slutat äter jag middag med min värdfamilj, tittar på TV med dom ibland och bara chillar hemma, eller så åker jag till Starbucks och träffar vänner.
Min värdfamilj är skild, så jag skjutsar även barnen till deras pappa en kväll varje vecka och varannan helg, så vissa dagar går jag upp vid 6 för att hämta dom.
Varje helg är jag ledig och då gör jag vad man brukar göra på helger: njuta av ledighet! Träffar kompisar, sover halva dagarna, har sleep overs, går på bio, äter ute, åker in till New York City och sådär :) Det är helt sjukt att tänka på hur mina helger ser ut här jämfört med i Sverige..
Alltså jag vet inte riktigt vad jag mer ska skriva faktiskt. Detta är mitt liv just nu, min vardag. Jag gör allt man kan tänka sig här borta, både för familjen och utanför huset. Att komma hit är ett av dom bästa val jag gjort och kommer att göra i mitt liv och jag är så glad för att vara där jag är just nu! 6 månader har gått otroligt fort och jag har verkligen växt som person, på alla sätt och vis. Jag har lärt mig mer om mig själv och om andra, hur det är att flytta så långt hemifrån, och hur man tacklar den där fruktansvärda hemlängtan. Jag är så glad att jag har träffat och lärt känna alla otroliga människor här och att jag lärt känna mig själv bättre. Det är galet hur mycket som kan förändras på så kort tid.

6 månader i USA

Hej på er! Idag är det 25 januari, vilket innebär att jag har varit här i USA i 6 månader. Det är helt galet, halva mitt år har redan gått och jag vet knappt vart hälften av det har tagit vägen.. Känner på mig att de resterande 6 månaderna kommer gå betydligt fortare. Åh, det betyder ju att jag måste börja planera famtiden snart efter mitt år är slut. Ångest

Det har varit en lååång onsdag idag.. Min värddotter var hemma från skolan och sjuk så jag har jobbat hela dagen, närmare 12 timmar blev det. Men det var rätt lugnt, vi såg på TV, åkte på affären, fick lunch sällskap av Tove, bakade scones och spelade spel. Hämtade hem pojken, sedan vid halv 6 körde jag iväg dom till deras pappa.
Jag var ju redo för gymmet imorse, onsdagar går jag på ett pass som heter RIPPED. Så blev lite bummed av att missa det idag igen (förra veckan var det inställt..), men sedan blev jag glad av att se att det var ikväll 7.15 så jag åkte iväg på gymmet och tog ett pass så fort jag slutat! Nu sitter jag i sängen, ny duschad med pyjamas och ska krypa ner under täcket. Imorgon ringer min väckarklocka klockan 6 så bäst att få lite sömn nu. Puss

Jag och Mikaela på Au Pair skolan, 6 månader sen..

PS: Jag fick en fråga om jag kan skriva lite om hur min vardag ser ut här med schema och så, jag gör det imorgon! :)

24 januari

GRATTIS till världens bästa lillebror som tog körkort idag!! Stolt syster blir man när man får höra att lillen kan köra bil själv nu :) Jag kommer dock sakna att inte vara storasystern med körkort, som min bror och hans kompisar alltid ville ha skjuts av. Även fast jag inte visade det alla gånger, så älskade jag att göra det :) Men nu blir det andra bullar när jag kommer hem, då ska jag bara sitta och njuta i passagerarsätet istället :)

Denna tisdag har varit bra, jag har fått mycket gjort tycker jag. Barnen var på ett himla bra humör imorse och det gör liksom att hela dagen blir bra! Jag åkte till gymmet, tvättade, tog en kaffe med Emma och Tove Starbucks, åkte och handlade, tankade bilen och har städat lite i huset. En effektiv dag tycker jag. Nu är jag lite små ledig mellan mina jobbtimmar, precis som varje tisdag då barnen har CCD. Ska hämta upp dom om en timme, sedan hinner vi väll med lite läxor innan min jobb dag är över :)

monday night

Som vanligt bara flyger helgerna förbi och det är på en gång måndag och ny vecka.
I och med att vädret var så himla dåligt i lördags så var även vägarna det, och vi tog oss ingenstans. Så det blev en riktig chill-kväll. Igår så gick jag, Emma och Tove på bio. Vi såg Joiful Noise. Det var en mysig och bra film som innehåll lite av varje. Och som vanligt satt jag där med tårarna rinnandes ner från kinderna. Jag vet inte hur många filmer jag sett på bio sen jag kom hit, men det är många och alla har jag gråtit till.. Efter bion blev det middag på Apple bee's och vid 9 sov jag haha.
Idag är det alltså en ny vecka, och personligen hoppas jag på en roligare och bättre vecka än förra. Idag åkte jag till gymmet, sedan for jag till Moa och drack kaffe och bara satt och pratade, mysigt :)
Har jobbat fram till 8 ikväll också så är lagomt trött nu. Ska se lite TV, dricka mitt kvälls té och läsa min nya bok jag börjat läsa, The vampire Lestat. Puss och godnatt mina fina ♥

Om 2 veckor får jag krama om min mamma, pappa och lillebror! Jag får äntligen krama om dom och jag kommer aldrig släppa taget!


snö

Vaknade upp till ett vitt New Jersey idag. Det har kommit jätte mycket snö och det snöar än. Jag som faktiskt trodde att det skulle börja gå mot vår nu istället och att jag inte skulle få se snö detta år. Men nu faller den så vitt och fint ifrån himlen och jag bara ligger i min säng och tittar ut på den mysiga snön. Hoppas dock att den försvinner snart..
Det sämsta är ju att här i USA har vi inte vinterdäck på bilarna, vilket gör att vi inte riktigt vill sätta oss i bilar idag och köra iväg någonstans. Men förhoppningsvis har vägarna blivit bättre tills ikväll så vi kan köra iväg till mallet och titta på bio iallafall :) Skräckis, som jag längtat!! 
Pratade nyss med Anna på skype, älskade Anna! Så skönt att få prata med henne igen, det var alldeles för länge sen. Och nu tittar jag på Berverly Hills 90210, en traditon för mig på lördagar hehe.

thank god it's friday

Äntligen har jag fått helg och det ska jag njuta av allt jag kan! Denna vecka har varit otroligt seg och lång, men den har varit bra. Igår kväll åkte jag och mötte upp Emma på Starbucks, det var jätte roligt att träffa henne och sitta ner och ta igen allt som hänt. Var länge sedan vi sågs. Ikväll ska jag, Emma och Emma till Cheesecake factory på middag också, helt klart ett favorit ställe! Håller redan på att fundera ut vad jag ska äta haha, är sjukt hungrig..
Imorgon är det lördag och då ska jag sova länge, ligga i sängen fram till eftermiddagen och bara njuta av att jag faktiskt kan göra det. Några skype samtal ska jag också hinna med, innan det blir bio på kvällen!
På söndag, om vädret tillåter, kanske jag tar en tur in till Manhattan och strosar runt där lite. Det ryktas om att det ska komma snö hit imorgon, hoppas inte..
Ha en bra helg alla fina! ♥


new jersey driver license

Yayy, tog amerikanskt körkort idag!


onsdag

Denna vecka känns totalt fel, jag är en dag efter i huvudet och kroppen känns det som men det blir lätt så när måndagen inte är som den brukar.
Idag slutade jag innan 5 och sen blev huset tomt, skönt men utan en bil kommer jag inte långt.. Så jag har ätit middag, sett på det sista avsnittet av Teen wolf (längtar redan ihjäl mig efter season 2!!), och nu tittar jag på Maid in Manhattan. Film blir det nog resten av kvällen också tillsammans med några koppar té. Ni som känner mig bra vet att jag i vanliga fall hatar té, jag är en kaffe drickare, punkt. Men som en del av mitt nyårslöfte vill jag försöka skära ner på mina typ 100 koppar kaffe om dagen och börja dricka té istället och det är ju faktiskt gott! Tänk att jag ska behöva komma till USA för att inse det :)
Nu ska jag ta lite kvällsfika och fortsätta mysa framför film. love

tisdag

Idag när jag klev upp möttes jag utav en vit mark, det hade tydligen snöat lite inatt! Men lika fort som det kom, lika fort försvann det för det har regnat hela förmiddagen så nu är det bara slask ute istället. 
Åkte iväg på gymmet en sväng efter att jag lämnat av barnen på skolan, sedan kom Tove hit och vi köpte sallad till lunch. Om en timme ska jag hämta upp barnen, det är verkligen galet hur snabbt dagarna går här.. Sedan jobbar jag hela eftermiddagen och kvällen, så jag ska göra en riktig svenne-middag med köttbullar och makaroner!


måndag 16 januari

Idag är det Martin Luther King day här i USA så alla skolor och så är stängda vilket betyder en heldag för mig med jobb. Hämtade barnen imorse hos deras pappa, sedan hem för frukost och lite film. Vi lekte här hemma med spel och sen åkte vi till The duck pond, en liten sjö som har en lång väg man typ kan gå och cykla på. Vi lekte på lekparken, utforskade skogen och klättrade i träd. Sedan iväg på affären för att åka hem och baka cupcakes! Det var en himla mysig och bra dag med mina värdbarn och jag är förvånadsvärt pigg efter dagen. Nu blir det lite middag innan Starbucks med Angelica!


söndags mys

Igår kväll bestämde jag, Emma och Tove oss för att ha en sleepover hemma hos mig. Så vi beställde pizza, åt glass, tittade på film och myste hela kvällen! Vi tittade på Teen wolf fram till 3 på natten och jag har nu endast ett avsnitt kvar, och det är så himla bra!!
Idag vaknade vi vid halv 1, åkte in till RIdgewood town och åt stor pannkaksfrukost. Nu ligger vi i mitt rum igen, uslagna i pyjamas och tittar på Footloose. Jag älskar sådana här söndagar!
Vi ska fortsätta att slöa nu och samla energi inför imorgon då det är måndag och barnen är lediga från skolan.
Puss

Breakfast in bed

Godmorgon! Ligger i sängen, dricker kaffe och tittar på Beverly Hills 90210. Var tvungen att tacka nej till lunch ute idag, huvudet och kroppen säger ifrån så istället får jag gott ligga här och krya på mig och hoppas på att medicininen slår in snart :)
Ska fortsätta min myslördag nu och krya på mig så jag kan hitta på något ikväll iallafall! Puss

Friday the 13th

Änligen är det helg! Denna vecka har varit lång, den har varit väldigt bra men det har varit en sådan där vecka ni vet, då det känns som att helgen är alldeles för långt borta.
Ikväll har jag ätit middag med Tove och Emma, Apple bees blev det. Vi satt där och pratade några timmar tills vi alla var trötta och vi valde att åka hem. Jag ska sova nu snart, har inte alls kännt mig pigg idag. Jag åkte till gymmet imorse, satt 10 minuter på en cykel innan min kropp sa ifrån helt. Jag tror att det är feber eller iallafall en förkylning som spökar, awesome.
Om jag mår bättre imorgon ska jag ut på lunch med min värdmamma och hennes mamma, sen hur resten av helgen ser ut är ännu oklart, den som lever får se helt enkelt.
Godnatt :)


4e bilden: en bild på en konstig tid i ditt liv


Jag har ingen bild på en konstig tid i mitt liv direkt, men denna bild minns jag precis när den togs. Ida var här från Stockholm och hälsade på oss och jag hade precis fått veta när jag skulle flytta till USA och hela den processen var väll lite konstig antar jag, med alla tankar som snurrade runt i huvudet. En konstig men bra tid!

3e bilden: en bild på någon i din familj


2a bilden: en bild på dig själv som liten


1a bilden: någon du umgås väldigt mycket med

Ja då var det måndag igen och ny vecka. Idag har jag inte gjort mycket, jag var tvungen att lämna in bilen på service så var fast i huset med andra ord. Passade på att storstäda mitt rum och ta en långpromenad i solen :) Det är så varmt och skönt ute här, i helgen var det +16 grader och sol! Inte illa för att vara januari :)
Sedan har jag jobbat fram till nu, 8 på kvällen.
Jag hittade en lista som jag tänkte göra, för dagar som denna då det inte händer något intressant att skriva om, tänkte jag att den är bra. Då kommer det upp en bild varje dag iallafall och någon text så fort jag har något intressant att berätta :)
So here we go, första bilden: någon jag umgås med mycket. Emmaaa, haha vi lyckas alltid bli så snygga på kort tillsammans

söndag 8 januari

Idag har jag åkt skridskor tillsammans med min värdfamilj och 7 andra Au Pairer i New York. Det kändes konstigt att ställa sig på ett par skridskor utan någon snö runt omkring mig, men med plusgrader och sol blev det en himla fin dag! Min polska vän Anna körde bilen och vi blev stoppade av en polis som körde upp bakom oss och hade på blåljusen, det var en upplevelse det med!
Sedan åt jag och Tove lunch hos mig och tittade på film. Det har varit en lång men bra dag och jag är så himla trött nu, och klockan är inte ens 6.. Får väll se hur länge till jag orkar att vara vaken, imorgon nalkas det ju en ny vecka. Puss




godmorgon världen

Hejsan! Nu är det äntligen helg igen, så skönt! Jag älskar att vakna upp på lördagar och veta att jag har all tid i världen på mig att ta mig upp och fånga dagen.
Denna vecka har bara gått ut på att jobba, träna och sådär. Jag har försökt att hitta en vinterjacka hur länge som helst nu eftersom det börjar bli kallt, i veckan har det varit minus grader här så det börjar bli vinter här med nu. Och igår äntligen så hittade jag en dunjacka jag blev kär i! En röd dunis från Calvin Klein som jag lyckades få en riktigt bra deal på (Älskar USA's rea!!), så nu kan jag välkomna vintern :)
Igår, fredag kväll, åt jag middag på Cheescake Factory med Emma, Tove, Mikaela och Lisa och jag har nog aldrig haft en roligare middag ute förut! Det blev en massa skratt och hela restaurangen tittade på oss, och våran gulliga servitör blev nog lite nervös varje gång han kom till oss då vi skrattade åt precis allt som lev sagt. Sådana kvällar behövs :) Tyvärr var det en avskedsmiddag för Lisa som åker tillbaka till Sverige nästa vecka, jätte tråkigt men jag är så glad att jag träffat henne!

Klockan är bara 10 på morgonen här än, jag sitter med mitt morgonkaffe och tittar på tv. Vad som händer senare idag är ännu inte helt klart, här tar man dagen som den kommer!
Puss

one look, and you had me

Fick ett leende, en vinkning och ett par slängkyssar av denna kille i lördags jag, ni då?


Last year was a good year, let's make this one even better

Jag kan knappt fatta att det redan har blivit ett nytt år, men jag vet att 2012 kommer att bli ett bra år!
2011 var nog ett av de bästa åren jag kan minnas på många olika sätt, här är lite av vad som hände 2011:

- Jag hade alldeles för mycket att göra i skolan i början av året, och studenten kändes som en evighet bort. Jag små jobbade som telefon försäljare tills jag insåg att det är det dummaste jobb som finns.

- När väl 100-dagars dagen var här, så flög tiden förbi bara! Det var festande hit och dit, och all fokus låg på studentdagen och att åka till USA.

- Jag träffade många mya människor, och jag kom närmre några vänner som innan var mer bekanta. Varje dag saknar jag er och min familj, men jag vet att ni som fortfarande finns vid min sida, ni är guld värda!

- Jag började på riktigt med min ansökan att åka iväg som au pair, och i april/maj någongång, efter mycket pratande med olika familjer, så matchades jag ihop med min nuvarnade värdfamilj. Allting kändes så spännande och bra!

- I maj var det bal, både vanliga balen och studentbalen. All ångest inför klänning, hår, smink mm. försvann och vi kunde njuta av balerna! Jag lyckades även dra på mig en hjärnskakning på midsommar, som idag är en av de roligaste historierna jag vet!

- 1a juni tog jag studenten! Absolut en av dom lyckligaste dagarna i mitt liv, och jag har nog aldrig varit så lättad som jag var då. Att åka flak var bättre än jag drömt om, och när jag klev ut på trappan fick jag min livs överraskning: Ida stod och väntade på oss! Det var en dag fylld med glädje, sorg och tårar av alla de slag. Vi drack alldeles för myckert champagne och cider och dansade så klänningar gick sönder (bokstavligen).

- 3 juni började jag jobba inom hemtjänsten, och där jobbade jag fram till den 23 juli. Jag jobbade nästan varje dag, det var en underbart jobb men jag var så glad när det var över. När jag inte tillbringade timmar på jobbet försökte jag få allting iordning inför USA. Jag skulle planera allt som skulle med, hinna träffa alla vänner och umgås med min familj, åka ner till Stockolm för att fixa visum och det var en stressig tid.

- 23 juni på kvällen hade vi avskedsfest för mig, då sa jag hejdå till mina närmaste vänner. Och på söndagen den 24 sa jag hejdå till min pappa, lillebror och hund. Sedan tog jag, mamma och momma bussen ner till uppsala där jag sov sista natten i Sverige på 1 år. Dom sa jag hejdå till på flygplatsen men denna gången gick det bättre att säga hejdå, då jag visste att vi skulle ses om 1 månad! Detta är det näst jobbigaste jag någonsin varit med om (nr 1 på listan är när min moffa lämnade oss..), och mina tankar snurrade runt så jag blev galen. Hur skulle jag veta om jag tagit rätt beslut? Jag skulle åka och bo med en främmande familj, hur läskigt är inte det egentligen?

- 25 gick planet till USA och jag åkte med Emelie, en tjej jag visste skulle komma och bli en vän för livet. På au pair skolan i NY träffade vi Mikaela som också kom att blev en nära vän för livet och tillsammans hade vi en himla bra och rolig vecka. Jag var ett nervöst nervvrack inför fredagen då jag skulle träffa min värdfamilj, men när jag väl kom till dom släppte allt. jag visste att här skulle jag ha ett bra år!

- Jag har nu bott i USA mer än 5 månader, snart har halva min tid här flygit förbi och jag vet knappt vart tiden har tagit vägen. Jag har lärt mig så mycket om mig själv och om andra och jag har vuxit som person. Jag står helt på egna ben nu och jag litar mer på mig själv än vad jag någonsin gjort. Jag vet nu vad jag klarar av och jag är inte rädd för att prova på nya saker.

- Jag har fått vänner för livet och jag har det underbart här! Jag har världens bästa värdfamilj som ser mig som en familjemedlem och jag älskar dom! Jag gruvar mig redan för den dagen då jag ska lämna dom..
Jag har fått uppleva så mycket nytt. Jag åkte från lilla Östersund och bytte upp mig mot New Jersey, och att kunna vandra runt på New Yorks gator, jag har åkt limo genom NYC största gator, firat in det nya året tillsammans med några av världens största artister och kändisar. Jag har överlevt en jordbävning och en orkan och jag har orkat med att ta en hel psykologi kurs på ett college. Jag ångrar inte för en sekund att jag åkte hit!

2012 ska bli det bästa året någonsin och jag ska leva i nuet, ta vara på allting och försöka fokusera på det som är viktigt och verklighet, istället för småsaker som i slutändan bara var onödig energi jag slösat bort. Jag vet att jag kommer få uppleva och vara med om så mycket mer medan jag är här och vill att ni alla ska få ta del utav det :)







ledig!

Godmorgon! Igår kväll fick jag reda på att barnen ska vara hos deras pappa hela dagen vilket betyder att jag är ledig! Så himla skönt, fick sovmorgon och slipper jobba hela dagen eftersom dom inte har skola idag.
Jag har inga som helst planer idag mer än att pallra mig ur mitt rum och gå och duscha, kanske träffa Johanna en sväng också :)
Nä nu ska jag gå ner och göra kaffe så att denna dag kan börja. Ha en bra dag, puss!

Grattis till fina Mikaela som fyller år idag! Jag saknar dig så mycket här borta, hoppas du kommer och hälsar på snart :)

Jag har skaffat Twitter också, tänkte att det kan vara kul att testa nu när det är ett nytt år med nya möjligheter liksom :) så om ni har twitter, @izabellbergman heter jag där!

1 januari 2012

Hej! Förlåt för så dålig uppdatering men har ju varit i Boston hela veckan sedan var det nyår direkt efter, så tänkta att jag kör på en summering av vad som hänt plus en bildbomb :)

Den 25 december firade vi jul här först i Ridgewood. Paketöppning hela morgonen, och jag är så glad att jag har min värdfamilj! Det var ju jobbigt att inte vara hemma såklart men hade en mysig jul ändå.


Sen åkte jag till Boston och var där tills i fredags kväll. Vi spelade spel med kompisar till min syster, vi öppnade fler julklappar och tack Ulrika för allt! Har sådan tur som har familj så pass nära. Min syster jobbade hela veckan så jag var hemma och var moster hela veckan till mina syskonbarn :) Det var så himla underbart att få spendera så mycket tid med dom, vi gick på bio, spelade spel och lekte hela dagarna :)


Och nu till igår, Nyårsafton! (Och mammas födelsedag såklart, grattis mamma!)
Det finns inte ord för hur fantastiskt det var! Klockan 10 på morgonen var vi inne på Times Square och sedan stod vi där tills efter 12 på natten haha. Vi ville ha bra platser och med bra sällskap och en stämning som New York har, är allt möjligt! Vi träffade på en kille från Brasilien som ville joina vårat lilla gäng, samma sak gjorde två killar som var det gulligaste paret någonsin. Efter mycket velande om plats, olika svar från dom som jobbade mm. så valde vi tillslut att stå vid, vad vi trodde, var den stora scenen. Vi blev mer och mer misstänksamma om att det nog inte var scenen där bland annat Bieber skulle sjunga, men vi stod kvar. Vi åt 1 gång vid 12 sen var vi fast på området då poliserna spärrade av. Vi fick gå igenom säkerhetskontroll och det var kaos ett tag, men vi fick tillbaka våra platser och sen stod vi där vi stod.
Det var faktiskt väldigt segt ett tag då ingenting hände, men helt plötsligt kommer Ryan Seacrest ut på en scen bredvid oss och vinkar och då blir vi alla glada för det betyder att det börjar hända lite saker. Inte fören kl. 6 på kvällen började festligheterna. Då höjdes bollen till toppen, det var mer än 1 miljon människor där så ni kan ju tänka er hur mäktigt det var!

Där vi stod visade sig vara MTVs scen där dom skulle filma ifrån. Besvikna till en början men när sedan Tyler Posey från Teen wolf kom ut, blev vi genast glada över vårat val av plats! Där vi stod var även platsen där alla kändisar gick förbi och TV teamen filmade ifrån. Så vi blev med på 2 två gånger, både på ABC och MTV.
Så även om vi inte stod precis vid scenen där dom sjöng, såg vi allt och min plats var så mycket bättre. För jag var två meter ifrån Ryan Seacrest, Pittbull och JUSTIN BIEBER! Sedan gick det förbi fler kändisar, många från TV program. Jag såg Bieber, Pittbull, Lady Gaga och Drake uppträda live. Så jäkla bra var dom. Besviken på att Bieber bara sjöng en låt men att han sedan gick förbi mig gjorde upp för det hela. (Justin Bieber fan som jag blivit sedan jag kom till usa.) Drake och Pittbull var absolut dom bästa.
Varje timme räknade vi ner timmarna, och när klockan var 1 minut från att slå 12, så räknade vi ner. När den slog 12 var bollen i botten, fyrverkerier sköts och 2 ton konfetti sprutade ut. Alla sjöng och skrek.

De var så värt det att inte gå på en toalett på 19 timmar, äta bara en gång, stå upp på ett och samma ställe i 14 timmar, ha så ont i fötter, ben och rygg att jag bara ville lägga mig ner och gråta på vägen hem. Detta en av dom bästa dagarna i mitt liv och inget nyår kommer någonsin kunna toppa detta!
Gott nytt år allihopa, jag hoppas att 2012 blir ett underbart år.

Jag, Emma och Mikaela med våra snygga hattar på

Våran nya kompis som kom och satte sig mitt i våran ring, visade sig vara en jätte gullig kille


tyler ♥

Justin Bieber i röd mössa! Han stod sjukt nära oss stor del av kvällen, inget vi klagade över!

pittbull

Drake. Bilder på uppträdanden kommer mest från stobildsskärmar för scenen var en bit bakom oss



Happy new year! Lägger upp fler bilder sen när jag fått fler av dom andra tjejerna :)