söndag kväll

Helgen har flugit förbi fort. I fredags kväll åkte jag, Mikaela, Tove och Emma till Palisades för Bio. Vi såg This means war, sjukt bra film! Ett måste att se verkligen.
Igår shoppade vi på dagen, träffade Rachel och Allison för glass och sedan på kvällen bowlade vi och hyrde film!
Idag blev jag bjuden på massage av min värdmamma, så vi åkte till ett spa imorse och jag fick njuta av en timmes massage! Sedan joinade Emma och Tove oss för lunch, och sen åkte vi till Palisades igen för lite mer shopping och middag. (palisades är ett super stort mall som ligger i New York)
Jag tittar just nu på Oscars galan men ska snart sova istället. Är fortfarande sjuk och vill verkligen bli frisk nu i veckan så jag kan komma tillbaka i mina vanliga rutiner igen.

I just met you, and this is crazy

Hej på er. Tänkte bara säga att jag lever, nätt och jämnt. Denna vecka har barnen lov så jag jobbar hela dagarna från morgon till kväll, så har inte haft tid till så mycket annat. Fått en förkylning från helvetet har jag också, började i tisdags med feber på kvällen sedan har det bara blivit värre. Febern är borta men halsen, hostan och näsan vägrar att ge med sig. Så just nu fokuserar jag på att bli frisk och ta mig igenom hela veckan levande. En marabou chokladkaka och några avsnitt bb hjälper mig med detta ikväll. Vägrar bli mer sjuk till helgen!
Så, nu vet ni hur det är :) Återkommer imorgon eller i helgen, hoppas ni alla mår bra ♥
saknar dig, bästa du

you rock my world

Åh vilken fin helg jag har haft! I lördags så åkte jag som sagt in till New York och träffade Elina. Vi gick på American museum of natural history och såg bl.a en jätte häftig show om stjärnor. Sedan åt vi god lunch och vandrade runt lite inne på Manhattan! Vi hade en jätte mysig dag och det var så kul att träffa henne igen :)
Senare var jag med Emma och Emma, vi fikade först några timmar sedan åt vi middag på en bar innan konserten. Vi fick VIP-biljetter till In Flames konserten och en snygg t-shirt. Träffade Emmas morbror som spelar i bandet och vi kände oss lite missanpassade ett tag bland alla heavy metal människor. Men kul hade vi och konserten var riktigt grym! Det var en sådan häftig stämning, en stämning jag inte tror att andra konserter har än hårdrock. Vi stod uppe på VIP-läktarna som och såg ut över alla som stod på golvet vid scenen. Folk publiksurfade varje låt, dom knuffades runt i en stor ring men på skojj liksom. Jag har aldrig sett något liknande förut så det var verkligen något speciellt. Vi kom hem vid 3 på natten, Emma E sov hos mig och vi somnade gott efter dagen. Imorse när vi vaknat kom Emma G hit och vi tog en Bagel frukost i Ho-Ho-Kus. Jag jobbade nu ikväll, åt middag och tittade på TV med barnen sedan fick jag sällskap av Emma :) (borde hitta på smeknamn åt er Emmor, det blir så komplicerat ibland haha)

Denna vecka som kommer har barnen lov ifrån skolan så då blir det jobb hela dagarna. Får se vad vi hittar på för något, imorgon är iallafall min värdmamma ledig och jag tror att vi alla ska åka till ett Zoo!
Fina Elina och jag på Times Square
mina emmor!

friday, I'm in love

Äntligen fredag! Denna vecka har gått relativt fort utan några större händelser för min del. Har bara varit på gymmet, jobbat och träffat mina vänner :)
Just nu väntar jag på att Tove ska komma hit så att vi kan åka och köpa mat för att sedan göra Emma sällskap. Hon jobbar ikväll så det blir movienight hos henne! 
Imorgon ska jag in till New York. Ska träffa Elina och gå på museum och bara mysa inne på Manhattan med henne! :) Sedan på kvällen ska jag, Emma och Emma på en konsert. Vet inte riktigt vad jag gett mig in på egentligen haha, men vi ska på en hårdrocks konsert... In Flames som är ett svenskt band spelar och då en av meddlemmarna är Emmas morbror fick vi gratis biljetter! Och gratis är ju alltid gott, sedan ska det bli jätte kul att göra nått nytt och att få gå på en gratis konsert inne i New York City är ju inte så illa! Det ska bli väldigt intressant faktiskt att höra musiken haha. Lite bakstage häng blir det nog också! Konserten börjar vid 10 imorgon kväll så skulle tro att hela söndagen kommer bli en riktigt slappis dag! Känner på mig att detta kommer bli en toppen helg! Puss

valentine's day

Glad alla hjärtans dag på er! Valentine's day firas stort här i USA idag och jag fick choklad och kort av min värdfamilj imorse :) Och om en liten stund ska jag åka till Westwood och äta alldeles för mycket glass med mina vänner, bara för att vi är så ensamma här borta idag..
Jag och Emma tog oss en härlig promenad på dagen, sedan har jag tvättat och sett på massa avsnitt utav Secret life. Det har varit jätte tråkigt väder ute och kallt så energin har legat nere på noll. Igår var det iallafall jätte fint väder ute (får ju spunk på vädret som ändras från dag till dag..), och min värdmamma fyllde år så jag och barnen åkte till IKEA för att köpa present och sedan bakade vi tårta.
På kvällen åkte jag och Emma tillbaka till Palisades då hon tappat bort sin plånbok sen bion i söndags. Tyvärr fick vi åka hem utan större framgång..
Jag hoppas att ni har haft en mysig dag iallafall, nu ska jag avsluta min dag på topp, tillsammans med glass och en massa prat med vänner :)
Puss och kram!

ännu en helg är förbi

Mötte upp Rachel och Allison på Starbucks tillsammans med Emma, Emma och Tove i eftermiddag. Där satt vi och fikade och pratade några timmar innan vi hämtade upp Mikaela för att sedan åka till Palisades Mall.
Vi såg som sagt The woman in black på bio och den var sjukt bra! Älskar ju skräckfilmer och har sett så himla många som är dåliga, det är liksom lite riskigt med skräckisar för dom har ofta en dålig story. Men denna hade en sjukt bra story och hela filmen var så himla bra! Daniel Radcliffe var nästan bättre i denna film än vad han är i Harry Potter också tycker jag, men jag är inget fan av Potter filmerna så kan ju vara därför :) Han var till och med snygg i denna film!
Tittar på Grammy Galan just nu, är för pigg för att sova men måste försöka då klockan är halv 12 och jag ska upp 6 imorgon.. Ny vecka redan, Tiden går alldeles för fort nu.
Puss

021212

Sov till efter 12 idag, minns inte sist jag sov så länge på en helg faktiskt så det var ju skönt.
Jag ska till Starbucks om en timme och träffa Rachel och några fler tjejer för lite kaffe och mys! Sedan blir det bio igen, ikväll ska jag och Mikaela äntligen får se våran skräckis vi väntat på så länge! The woman in black ska vi se, vi tar även med oss två rädda Emmor och en rädd Tove ;)
Igår hade jag en riktig shoppingdag tillsammans med Emma och Tove. Fyndade riktigt och kom hem 5 tröjor rikare för en billig summa! På kvällen mötte vi upp Emma G för middag på The Office i Ridgewood. Sedan for vi hem till mig och hade filmmys med Pirates of the caribbean.
Emma's bilder!

my week

I måndags åkte vi in till New York och vandrade runt inne på Manhattan hela dagen eftersom jag fick dagen ledig. Vi gick runt på Times Square, gick runt i små butiker, njöt av solen och tog taxi ner till Ground Zero där World Trade Center tornen stod. Dom har gjort ett Memorial center där nu som invigdes i september då det var 10 år sedan tornen rasade. Det var super fint, 2 stooora fontäner med alla namn ingraverade där.
Resten av veckan var vi här i New Jersey eftersom jag jobbade mina vanliga tider. Men vi hann med en massa, åt ute på mysiga restauranger, jag visade familjen runt här i området där jag bor och vi gick runt på massa shopping center. I torsdags blev vi bjudna av min värdfamilj på middag, vi åt på en japansk resturang där dom lagar maten på samma bord som man äter på och det hela blir som en stor show. Super kul!
Har iallafall haft en underbar vecka :) Så jobbigt att den är slut nu och det dröjer återigen flera månader tills jag får träffa dom. Tackar gud för skype!

Jag, richard och mamma vid 9/11 memorial

Pappa

9/11 memorial






att säga hejdå är för jobbigt, vi säger att vi ses snart igen istället

Hej på er. Denna vecka har gått förbi alldeles för fort, men samtidigt så känns det som att min familj var här så mycket längre! Idag körde jag min familj till flygplatsen för dom åker hem idag, självklart är det aldrig lätt att säga hejdå, ville inte släppa dom. Men vi har hunnit göra jätte mycket även fast jag jobbat varje dag, och jag har njutit varje sekund av att ha få vara tillsammans med dom igen :) Jag ska lägga in alla bilder och göra en bättre uppdatering imorgon, så kika in här då vettja så få ni se bilder och veta lite mer hur veckan varit :)
Nu ska jag passa barnen en sväng innan jag åker ut för att träffa Emma och Tove, The vow ska vi se på bio! Har väntat på att den filmen ska komma ut hur länge som helst nu, och ikväll ska jag få se den! Perfekt en fredag som denna.

Vill säga tack till mamma, pappa och richard för denna underbara vecka! Ni har gett mig mer krafter nu och jag är så lycklig som har världens bästa familj :) Vi ses snart igen ♥



lycklig

Hej på er! Klockan är strax efter 11 här på måndag kväll och jag är hur trött som helst men tänkte slänga in ett snabbt inlägg med liten uppdatering :)
Igår var jag inne i New York och gick runt med Elina, hur mysigt som helst! Fick även träffa min kära vän Linda som jag inte sett på evigheter :)
Vid 5 igår eftermiddag fick jag krama om min mamma, pappa och lillebror igen! Att se dom gå av bussen där inne i New York för att träffa mig kändes så overkligt, och jag ville aldrig släppa taget om dom! Jag kan inte beskriva hur bra jag mår just nu och hur underbart det är att få vara med min familj igen efter så lång tid :)
Igår chillade vi på deras hotell rum och tittade på Super Bowl. Giants mot Patriots, tyvärr förlorade Patriots som vi hejjar på.. Eftersom Giants är New Yorks football lag så var det huur mycket som helst om Giants och deras vinst inne i New York City idag. Vi har nämligen gått runt där hela dagen, tittade på 9/11 memorial, hur fint som helst! Åkt taxi genom NYC, gått gata upp och gata ner, fikat och njutit av solen! Jag har en massa bilder som jag kommer att lägga upp här någon dag framöver och då skriver jag mer :)
Nu ska jag sova, imorgon fyller min pappa år så då blir det firande! Hoppas ni har det lika bra som jag :) Puss

020412

Det har varit en fin och lugn lördag idag. Tog en lång sovmorgon och sedan åkte jag och Emma till Ikea. Jag älskar att åka dit, bara gå runt och drömma mig bort om hur min egna lägenhet en dag ska se ut.
Sedan åkte vi till Ridgewood och fikade på Crumbs, cupcake och kaffe. Där satt vi några timmar och bara pratade, sedan tog jag en promenad hem och har inte gjort så mycket mer sen. Städat mitt rum och tittat på film. Imorgon ska jag upp tidigt för att åka in till New York City, ska träffa Elina och gå runt inne på Manhattan hela dagen innan jag ska välkomna min familj som anländer med buss från Boston 4.30! Can't wait!!! Känns så overkligt, har gått över ett halvår sedan jag såg dom sist och nu är det mindre än 24 timmar kvar tills jag får krama om dom igen!

Godnatt USA, Godmorgon Sverige


fredags mys

Det har varit en riktigt mysig fredag idag! Mina lediga timmar under dagen spenderade jag tillsammans med Emma, bagel, kaffe och Target. Sedan har jag jobbat hela kvällen, jag jobbar nu också fast barnen sover ju eftersom klockan snart är 12 på natten. Jag och barnen lagade middag, tittade på Grease 2 och åt popcorn. Vid 9 kom Emma, Emma, Tove och Mikaela över för lite film mys, och med sig hade dom en B&J! Dom åkte nyss hem och jag ska bädda ner mig i sängen nu framför lite TV.
Imorgon ska jag ta en lååång sovmorgon och sedan får jag se vad jag gör med dagen. På söndag blir det New York och hämta upp familjen, längtar ihjäl mig!!♥

Lisa

Fina, saknade vän! Det var så himla skönt att få höra din röst idag :) Det var alldeles för länge sedan, men det bästa är att allting är alltid som det ska vara med dig. Min andra halva, jag önskar du var här med mig ♥

1 februari

Första februari idag och vi har haft två dagar med strålande sol och 17 grader varmt här i Jersey! Riktigt vår väder i en vinter månad som denna, inte helt fy skam :)
Idag har det inte hänt mycket, jag har tvättat heela dagen medan jag var ledig. Flera maskiner med både barnens tvätt och min, så det tog ju sin lilla stund. Mikaela och Tove kom förbi för att luncha, sedan jobbade jag och nu ikväll ringde Emma och frestade mig med Coldstone, så det blev till att åka till Westwood för lite glass och mys med Emma och Mikaela! Sjukt gott var det, precis vad jag behövde idag. 
Min mamma ringde mig även ikväll, min älskade familj har landat i Boston nu och ska vara hos min syster fram till på söndag, sedan kommer dom ner hit till mig och jag får äntligen träffa dom för första gången på 6 månader!! Det känns så himla overkligt, bara att prata i telefon med min mamma är ingenting man tar för givet längre så det var härligt! Dessa 4 dagar kan inte gå fort nog nu!

nya hårfärgen!