Fredag 27 april

Äntligen är det fredag och helg imorgon! Dock har jag Niagara Falls kurs imorgon bitti så någon sovmorgon blir det inte.
Denna vecka lyckades jag dra på mig en rejäl förkylning, började med halsont i Måndags som senare övergick till huvudvärk, hosta och täppt näsa. Så det har varit en riktigt lugn vecka för att försöka krya på mig. Igår var jag även ledig hela dagen så i Ondsdags kväll efter jobbet åkte jag till Emma och hade en Sleepover där då hon är hemma själv hela veckan. Vi åt middag, glass och såg på film. Igår sov vi till 12, och det kan jag säga att det verkligen behövdes! Sedan var vi rätt sega hela dagen, tog en promenad in till Westwood och åt Bagel frukost, åkte och kollade på ett mall och sen åkte jag hem. Det regnade nästan hela dagen, och idag är det storm ute. Hoppas verkligen att sommarvärmen kommer tillbaka snart, det är ju maj nästa vecka!
Ikväll lutar det mot en hemmakväll då jag ska upp tidigt imorgon och jag vill verkligen bli frisk nu, eller kanske bio. Jag vill verkligen se The lucky one, får se om jag får med mig någon att se den :)
Nu: dusch och sedan lunch! Hej svejs :)
Emmas bild!

23 april

Nu har jag varit sådär dålig på att skriva här igen, förlåt för det ni som kikar in här då och då!
Det har inte hänt allt för mycket att skriva om, jobbade som vanligt förra veckan.
I fredags åt jag sushi med några tjejer i Ridgewood, och sen på lördag var det uppstigning klockan 6.30 för att hinna in till New York till klockan 10. Jag hade min första lektion (Niagara Falls kursen om ni minns?). Det var roligt att träffa massa nya människor och det kommer bli så himla kul att åka till Canada i Juni! Efter lektionen stannade jag, Frida och Tove kvar inne i city. Vi åkte Downtown till Soho, köpte läsgodis på Sockerbit och gick upp för en park som heter Highline. Det är en gammal järnvägsstation som man nu kan gå på och slippa trafiken nedanför. Det var en super fin dag och mycket människor! Senare på kvällen var vi 5 tjejer som gjorde tacos i Fridas lilla lägenhet och satt och pratade till sent på kvällen.
Igår regnade det precis hela dagen så jag hade en himla lugn dag. Åkte hem till Emma på kvällen för kladdkakemys och film!
Idag regnar det också, jätte grått och trist ute. Undrar bara vart dom där 30+graderna och solen tog vägen..
Ska ta en kopp kaffe nu och titta på lite tv innan klockan slår 3 och jobbet kallar. Jobbar hela kvällen så lite kaffe kan behövas :)

16 April

Idag blir min systerdotter tonåring! Min lilla Emily fyller 13 år idag, förstår inte hur snabbt dom växer upp! Grattis mitt hjärta, jag älskar dig! ♥

Nu är jag tillbaka i Jersey efter en helt underbar helg hos min syster uppe i Massaschusetts! Jag åkte dit i torsdags kväll runt 12. I fredags hade jag en riktig moster-dag! Min syster och Steve jobbade och Emily och Ben var i skolan, så Henrik fick stanna hemma ifrån dagis och vara med mig hela dagen. Vi var ute och lekte och promenerade med hunden och vi hade det så himla roligt och mysigt! Vi hämtade sedan upp Em och Ben ifrån skolan och vi åkte hem och lekte ute och massa. Det har varit strålande sol och jätte varmt ute hela helgen så det var skönt.
På kvällen fixade jag och Ulrika inför lördagen då massa folk kom över på kalas för Emily.
I lördags hade vi kalas. Det kom över släkt och vänner, vi åt mat och tårta och det var så roligt att träffa alla igen :) När alla hade åkt hem förutom en familj som sov kvar, så satt vi uppe till halv 2 på natten och spelade spel!
I söndags åkte jag hem vid 3 så vi hann bara äta en god frukost och spela lite spel och mysa med min syster och barnen innan jag skulle ta bussen hem. Helgen sprang förbi alldeles för fort, jag önskade bara att jag kunde stoppa tiden och få ha några fler dagar där. Saknar dom så mycket redan och att få krama om Ulrika och barnen, men vi ses snart igen :)
Idag kan jag ju tillägga att vi har haft 30+ och strålande sol ute! Jag har shoppat både shorts och tröjor idag då jag knappt har några sommarkläder, var verkligen inte beredd på sommar i april men jag klagar inte!

10 april

Idag har jag jobbat hela dagen eftersom barnen har lov. Vi åkte och handla imorse och sedan gjorde vi lunch och matsäck för att ta med oss på våran picknick som vi skulle ha idag vid The Duck Pond :) Vi hade en playdate där tillsammans med barnens två kompisar så alla 4 barn sprang runt i flera timmar medan jag och Angelica (au pair från Colombia) satt och pratade massa. Det började regna senare under dagen så då packade vi oss in i bilen och åkte hem till oss och tittade på Shrek! Barnen hade en playdate exakt hela dagen idag och det underlättar för en au pair kan jag säga då det kan bli lite påfrestande att behöva underhålla dom ca. 10 timmar haha. 
Efter att jag kört barnen tills deras pappa nu ikväll så mötte jag upp Emma och Emma på Cool Beans och åt deras underbara sallad till middag.
Imorgon jobbar jag heldag igen, får se vad vi hittar på. Det ryktas om regn så om det är fallet lockar ju en Game-day/movie day :)

Haha förresten måste jag berätta om det roligaste som just hände ikväll.. Jag bor ju uppe på vinden och utanför min dörr är det några utrymmen som är som ett förråd. När jag kom upp nu ikväll så hörde jag något konstigt ljud. Jag ser att den minsta katten beter sig konstigt och det låter som att en råtta eller något skriker. Jag hatar allt som har med sånt att göra så jag skyndade mig att stänga in mig på mitt rum. När mina värdföräldrar kommer hem berättar jag att något djur är utanför mitt rum och då ser vi massa fjädrar på golvet. Då hör vi att det är en fågel som är fast bakom en bokhylla och som skriker riktigt högt, och katten är där bakom och typ jagar den liksom. Min värdpappa lyckas få ut fågeln som mot våran stora förvåning inte är skadad. Det lät verkligen som att katten dödade den eller nått haha. Så nu undrar vi bara hur fasiken en fågel har tagit sig in hit, och vi hoppas inte att det finns fler, det är säkert ett helt bo där bakom med fåglar...

I threw a wish in the well, don't ask me I'll never tell

Idag har jag varit ledig hela dagen då mina värdföräldrar tog barnen in till NYC igår kväll och stannade över natten. Så jag fick en extra sovmorgon idag och lite längre helg, så skönt! Har pratat med Lisa under morgonen på skype, tagit en promenad och sedan har jag pratat en massa med Frida som flyttat till Norge. Det var så kul att få se henne och höra hur hon har haft det sedan jag flyttade hit :)
Sedan har jag bara sovit och kollat på serier hela dagen. Jag har mått jätte illa och kännt mig sjuk hela dagen, så det kunde inte bli mer passande att jag hade ledigt idag. Jag hoppas bara att jag mår bättre snart för resten av veckan består av jobb från morgon till kväll innan det bär av mot Boston på torsdag kväll!
Nu ska jag fortsätta kolla på serier, lägger upp några bilder från igår (söndag) då det först var påskfirande och sedan på eftermiddagen då jag träffade Emma och Frida :)

9 April- Henrik 2 år

Idag fyller min lilla systerson Henrik 2 år! Det är galet vad tiden går fort. När jag kollar på mina syskonbarn och ser hur stora dom blivit så vet jag att tiden verkligen flyger förbi, nästa vecka blir min lilla Emily tonåring.
Grattis världens bästa Henrik, moster älskar dig så mycket! Vi ses på fredag ♥

Glad påsk!

Påsk denna helg, men som alla andra högtider har jag detta år inte alls haft någon känsla för dom. Påsken brukar innebära snö, skidor och fjällen med min familj tillsammans med en massa godis! Men detta år är det såklart annorlunda, men det är en fin påsk ändå. Idag har jag hängt med min värdmamma hela dagen, vi åt frukost imorse sedan kollade vi på bröllopsklänningar till henne och jag provade klänningar som hennes brudtärnor ska ha. Sedan har vi fixat och donat en massa inför morgondagens påskfirande här hemma och när min värdpappa kom hem åkte vi tre in till Ridgewood och åt super god mat på en Indisk restaurang! En super bra lördag har det varit :)

I fredags kväll gick jag, Emma och Emma på bio. Vi såg Titanic i 3D, så himla häftigt! Världens bästa och finaste film blev ännu bättre, åh så fin den är.
Klockan är nu 11 på kvällen, jag har krupit ner i sängen redan och ska kolla lite på TV innan jag somnar. Imorgon ska jag upp tidigt för då ska barnen leta påskägg som ''påskharen'' lämnat runt om i trädgården och kokta ägg runt i huset. Vi ska ha en påsk frukost och sedan på eftermiddagen kanske vi åker in till NYC. 

GLAD PÅSK på er, hoppas ni har en super mysig helg!

4 april

Dagarna går så himla fort, jag förstår verkligen inte vart dom tar vägen. Men det är på ett sätt skönt för jag har mycket roligt att se fram emot nu! Fick ledigt nästa fredag så jag åker upp till Boston då och är där i 3 nätter för att fira Emily och Henrik som båda fyller år nu i april. Plus att jag ska krama ihjäl mig med världens bästa syster och barn! :) Saknar dom så mycket och jag känner att jag verkligen behöver få träffa min familj nu.

Annars då? Inte så mycket har hänt denna vecka, jag har tränat och jobbat. Det börjar bli bättre väder igen med varmare grader, underbart är det! Imorgon är en vanlig dag, men sedan på fredag börjar barnens Spring Break i en vecka framöver, så det blir jobb hela dagarna då. 
Jag ska anmäla mig till en ny kurs jag ska läsa då jag inte samlat ihop alla credits som behövs. Det blir en kurs där man pluggar 3 lördagar inne på Manhattan och sedan 8-10 Juni åker man upp till Niagarafallen och Canada! Hur jobbigt det än känns att plugga och att betala för den ska det bli super roligt att få se Niagarafallen och åka över till Canada :)
Nu ska jag se dagens BB avsnitt innan det är dags att sova. Godnatt :)