29 maj

Det är tråkigt att den här veckan är slut redan för den har varit så himla fin, för det mesta iallafall. Körfältsgrillen, natthäng med klassen, ''dygnat'' hemma hos Tina, mösspåtagninsbal, födelsedagsfest och alldeles för lite sömn resulterar just nu i en ond hals, hosta och en kropp som skriker efter att få vila. Men ikväll ska jag sova i min alldeles egna säng för första gången sen i onsdags, obeskrivlig känsla. 3 dagar!



grattis mamma♥


sjung om studentens lyckliga dag

Studentlivet är underbart och jag firar det på bästa tänkbara sätt tillsammans med mina finaste. Veckan som varit har varit intensiv men väldigt rolig! Jag ljuger om jag säger att jag inte är sliten och jag skulle behöva sova i dagar för att ta igen all sömn jag missat, men det kan vänta. Jag skulle inte vilja byta ut det här mot något.
4 dagar kvar!


1 vecka!!

Om en ynka liten vecka tar vi studenten! Kan ni fatta?! Det är så sjukt, jag har längtat efter den dagen i alla år och nu är den bara en vecka ifrån att bli sann. Har en hemsk ångest över att ta studenten och veta att tryggheten man har från skolan kommer vara borta om en vecka.. MEN jag vill inget mer just nu än att ta studenten, slippa allt plugg, åka flak med min familj till klass och vara lycklig!


min underbara BF08a

Here we go again

Hej där! Ja jag har ju inte varit så himla aktiv här precis senaste månaderna, kan bero på att jag velat göra om bloggen så länge men inte haft orken till det själv. Som tur är så har söta Jenny nu hjälpt mig att göra om den så nu tänkte jag köra igång igen :) Kul att ni fortfarande är några tappra hjältar som gått in här då och då, jag lovar att bättra mig och ge er bra läsning framöver!