I'm home!

Ligger just nu i min säng, hemma i Östersund! Jag kan fortfarande inte riktigt fatta det att jag faktiskt är hemma igen, efter så lång tid. Jag har verkligen saknat Östersund, älskade fina Östersund. Man uppskattar saker så otroligt mycket mer när man är ifrån det så pass länge som jag varit. Allting är sig likt här hemma och jag börjar sakta men säkert komma ihåg allting igen och känna igen saker. 
Resan hem gick bra, och lyckan var total när jag fick krama om mamma och pappa igår på flygplatsen. Vi bilade hem från Arlanda, jag fick krama om min lillebror, mormor och gosa ihjäl mig med min vovve igår kväll. Det var så underbart att få komma hem till mitt hus igen och se mitt rum, allting kändes som vanligt igen.
 
Idag åkte jag och Lisa ner till stan där jag äntligen fick träffa min fina Anna!! Det var så härligt att få vara tillsammans med mina bästa vänner igen och skratta som bara vi tre kan tillsammans!
Sedan fick jag äntligen träffa både Tony och Simon, åh vad jag saknat er!! Vi spelade minigolf nere i badhusparken och tog igen en massa tid tillsammans! Hann även säga hej till både Otto och Jonas, och få krama om min saknadeTina en snabbis! På kvällen träffade jag Lisa och Linn igen och fick krama om och umgås med bästa Moa! Jag är verkligen världens lyckligaste just nu, jag har verkligen världens finaste och bästa vänner, och att få krama om er alla igen idag betyder mer än ni kan tro!

Jag vet att dessa 2 veckor hemma kommer bli intensiva då det är så mycket jag vill hinna göra och så många jag vill hinna träffa. Men jag ska njuta varje sekund utav det och leva livet till det fullaste under min visit hemma! 

I'm coming home!

Om några timmar går flyget hem, kan inte fatta att jag ska få träffa familj, vänner och se Sverige igen efter ett helt år. Allting är färdig packat nu så jag är helt redo! Vid 12 ska jag ut på lunch med tjejerna, en hejdå lunch för Emma som också åker hem idag men stannar kvar i Sverige. Så himla tråkigt, hatar att behöva säga hejdå till vänner som man skaffat här. Kommer kännas väldigt konstigt att komma tillbaka till USA om 2 veckor och hon inte kommer vara här, men vi har redan nya planer på G så vi ses snart igen! :)
 
Min värdmamma kör mig till flygplatsen vid 2 idag, halv 6 lyfter flyget mot Arlanda och 7.30 är jag i Sverige imorgon bitti! Mamma och Pappa möter mig på flygplatsen och sedan bilar vi upp till Östersund. Har så många olika känslor i kroppen nu, glad, nervös, förväntansfull och pirrig! Men imorgon är jag äntligen hemma ♥

25 juli 2011-25 juli 2012

Idag var det exakt 1 år sedan jag flyttade till USA. ETT ÅR?! Hur sjukt är det inte egentligen, jag kan inte fatta att det var så länge sen jag sa hejdå till tryggheten hemma i Östersund, min familj och alla vänner för att åka till USA och bo hos en familj jag aldrig träffat. Jag är så tacksam för allt detta året har gett mig, alla fina vänner jag träffat och för min underbara värdfamilj som behandlat mig som en familjemedlem från dag 1. Jag har lärt mig mer om mig själv och om andra än vad jag trodde var möjligt, och jag har verkligen växt som person. Jag har fått sett så mycket och upplevt en helt ny värld, och jag har inte kunnat haft ett bättre år!
Detta har definitivt varit det bästa, roligaste, krävande och mest händelserika året någonsin och jag ångrar inte en sekund att jag gjorde valet att flytta hit, och att jag valde att bo kvar tills början av 2013 känns så rätt just nu! Jag är absolut inte klar med USA, New Jersey och framförallt inte New York City.
Men kan man egentligen någonsin bli det?

Lördag 21 Juli

Idag har jag och Emma varit inne i New York City hela dagen och strosat runt. Sista gången vi var där inne tillsammans för nästa vecka lämnar hon mig och flyttar hem :(
Vi har iallafall haft en super bra dag, gått en massa och njutit av vackra Manhattan.
Vi kom hem vid 8 ikväll och då mötte vi upp Tove inne i Ridgewood, åt en snabb middag för att sedan hinna till Garden State och se The Dark Knight Rises på bio halv 11! Filmen var verkligen huuur bra som helst och den levde upp till alla förväntningar och mer där till! Jag kom hem för en halvtimme sen så nu ska jag sova, klockan är snart halv 3 på natten och imorgon nalkas en dag med shopping på Palisades Mall! Godnatt ♥

Om 1 (!!!) vecka är jag hemma i Sverige den här tiden, hur sjukt?!

17 juli

Hej!
Idag är det över 35 grader varmt och super fuktigt ute, som jag nu faktiskt blivit van vid då det har varit sådan här värme någon månad nu. Jag jobbar just nu heldagar för min värddotter har inget camp längre så det är långa dagar, men vi försöker hitta på så mycket som möjligt så det är kul! Igår hängde vi vid Graydon Pool, en utomhus pool som ser er ut som en liten sjö. Idag åkte vi till IKEA, vandrade runt där och åt köttbullar till lunch! Just nu har min värddotter en playdate med sin kompis och likaså min värdpojke så jag passar på att sitta här lite och ta ett break ifrån solen, det är underbart men väääldigt påfrestande att ha den här värmen och hettan hela dagarna. 
Nu är det även mindre än 2 veckor tills jag kommer hem till Östersund för två veckors semester!! Åh, det ska bli så himla härligt att få komma hem ett tag, få ett litet break ifrån USA och umgås med vänner och familj.
 
Grattis i efterskott till världens bästa pojke som fyllde 11 igår, love you ♥

7 juli

Hej på er! Denna vecka har det inte blivit mycket bloggande, har inte haft varken ork eller tid till att skriva något. Dagarna bara springer förbi och det händer något hela tiden känns det som.
Veckan som gått har jag jobbat för fullt, träffat mina vänner, shoppat, klippt mig (jätte mycket hår försvann) och träffat en massa nya människor!

I onsdags så var det 4th of July, USA's nationaldag. Jag var ledig hela dagen så jag och Rachel (från Australien) åkte in till NYC och mötte upp Karen som även hon är från Australien, hennes amerikanska pojkvän Jeff och Karol från Venezuela. Vi åt lunch och drack öl på en bar, sedan gick vi till en annan bar där vi spelade Beer pong ett tag, världens roligaste spel! Sedan gick vi till en klubb som hade BBQ på taket och där mötte vi upp några andra som Jeff kände. Stället var det mest skumma jag varit med om, alla vara klädda i goth kläder haha.. Så allt vi gjorde var mest att sitta med ryggen vända emot alla andra där inne för att inte skratta.
Sedan gick vi till en bro och såg fyrverkerierna därifrån. Det var en super bra dag verkligen!

 

Igår åt jag middag på en grekisk restaurang här i Ridgewood och åt Fro-yo med två nya tjejer som flyttat hit.
Idag åkte jag och Madelene till Garden state mall och strosade runt, mötte upp Emma, Emma, Tove och Frida och hade en riktig svensk dag med shopping, lunch och sedan bio! Vi såg Magic Mike och dregglade lite över Channing Tatum.
Imorgon ska jag ta en lååång sovmorgon, sen åka ut på frukost med samma gäng som idag och sedan hänga med George, skön söndag!

 

Lägger upp några bilder från bröllopet som var förra helgen och även två från 4th of July. Mer bilder från bröllopet kommer senare när jag fått dom av Kevin som var fotograf hela kvällen :)