sista mars

Godmorgon. Vet inte alls vad jag gör vaken egentligen, klockan är bara strax efter 9.30 men som vanligt när jag inte har några planer på att göra annat än att sova ut, så vaknar jag tidigt och kan inte somna om, suck.. Det regnar tydligen idag, jätte grått ute och regnet har hållt på hela natten. Inte det roligaste vädret på en lördag, men en anledning för mig att ligga kvar i sängen lite längre och se på tv :)
Igår kväll efter jobbet hämtade Emma upp mig, vi åkte in till Ridgewood och åt världens godaste sallad till middag på The Office. Sedan kom Frida och Emma och vi gick på bio, 21 Jump Street igen haha! Helt klart en av dom bästa och roligaste filmerna jag sett, längtar redan tills jag ser den igen!
Idag vet jag som sagt inte alls vad jag ska göra, kanske blir en sväng till Garden State Mall. Jag har ingen bil på hela helgen så jag känner mig helt strandsatt här i huset. Men kanske någon av mina fina vänner här borta kommer som en räddare i nöden och hämtar upp mig :) En väldigt spontan helg blir det iallafall.
Nej nu ska jag kolla på Breakfast in Bed och göra första koppen kaffe för dagen.
Ha en bra helg!

27 mars

Och så gick det flera dagar igen innan jag kommer ihåg att jag har en blogg att skriva i. Jag vet att du blir orolig mamma, men allt är bra :)

Helgen har flugit förbi lika fort som alla andra, och snart har halva denna vecka gått. I lördags blev det en liten shopping runda, eller jag blev ett par vita Converse rikare iallafall! På kvällen åt jag och Emma E middag med George, en tysk kille som även han är Au Pair. Vi kom samtidigt hit till USA för 8 månader sen (galet eller hur?!) Vi satt sedan på Starbucks fram till halv 12 på natten, efter det for jag och Emma hem till mig för en sleepover. I söndags hade vi en riktig slapp söndag med häng i mitt rum exakt hela dagen, med ett avbrott på morgonen för att åka ut och köpa frukost i pyjamas! Den ni, det är inget man skulle våga sig på i lilla Östersund inte, då hade man väll varit månadens snackis.
Igår var det måndag och ny vecka, på kvällen gick jag på bio med Emma G och George, vi såg The Hunger Games. Den var så bra, Emma och jag satt och rös hela filmen igenom (vi både har läst boken och älskar den), medan George mest satt och skrattade åt oss över hur löjligt kära vi är i Peeta. Filmen kan såklart inte mäta sig med boken, men den var riktigt bra. Fast läs boken innan ni ser filmen, då kommer ni se allting i ett annat perspektiv :)
Jag ska nu försöka få lite rätsida på alla tankar som snurrar runt i huvudet, mer om detta kommer senare. Jag vet varken ut eller in själv just nu. Tiden här går alldeles för fort och det är för mycket som måste fixas på alldeles för kort tid. P A N I K !!



24 mars

Godmorgon!
Det är en blåsig lördag idag här, men värmen håller i sig hyffsat bra iallafall så tur är väll det! Imorse tog jag mig ut på en springrunda och nu har jag precis gjort mig klar. Jag och några tjejer ska iväg och shoppa lite nu under dagen. Jag är på jakt efter ett par nya spring skor och sommar skor, så jag hoppas verkligen jag hittar det.
Vad resten av dagen har att bjuda på får jag se sen :)
Grattis Moffa på din födelsedag, jag älskar och saknar dig så mycket! ♥

22 mars

Veckan har gått himla fort, imorgon är det fredag igen vilket betyder helg och ledighet i två dagar! Jag ska unna mig själv en riktigt lång sovmorgon både lördag och söndag. Har fått jobba rätt mycket denna vecka, sena kvällar. Imorgon kväll jobbar jag också sent så det blir en fredag hemma i sängen framför en film och något gott. 
I veckan har det varit över 20 grader varmt varje dag, det är verkligen sommar! I helgen ska jag försöka shoppa lite, jag är inte förberedd på att det skulle bli sommar väder i mars precis, så lite nya skor och kläder behövs!

Annars har jag inte gjort så mycket speciellt, träffat mina fina vänner och druckit iskaffe i solen. Idag pratade jag även på skype med hela min familj plus momma, lycka ♥
Det är hundra grader varmt i mitt rum och jag kan verkligen inte somna.. Men måste ge det ett försök till för jag vill inte gå runt som en zombie imorgon bitti precis.
Godnatt New Jersey, Godmorgon Sverige :)


18 mars

Hej! Jag lever, har bara inte haft något speciellt att skriva här och bloggen blir lätt bortglömd då ingenting super spännande hänt.. :) Men tänkte berätta lite om min helg iallafall!
I fredags jobbade jag till efter 8 på kvällen, sedan åkte jag till Garden state mall och mötte upp 3 tjejer för att se på bio, 21 Jump Street hade äntligen premiär och den var över all förväntan! Det är absolut en av dom bästa filmer jag sett på länge, så den är ett måste att se! Jag hoppas på att gå och se den snart igen på bio haha, så bra var den.

I lördags var det St. Patrick's day som är en Irländsk högtid, och det firades självklart stort här i USA. Jag och Emma åkte in till New York City i hopp om att se lite av en stor parad som skulle vara där, men det var lättare sagt än gjort då det var miljontals människor där inne som sprang runt i gröna kläder. Vi såg lite grann och när vi kännt att vi upplevt det firandet tillräckligt tog vi tunnelbanan ner till Downtown och Soho. Det är så mysigt där nere, och det var underbart väder hela dagen så att bara vandra runt där nere var härligt. Vi tog en sväng förbi Sockerbit, den svenska godis affären som finns där och önskade att vi hade pengar till att köpa en riktigt stor godispåse! Men tyvärr är det alldeles för dyrt, men några få bitar av mina favoriter var jag värd. Så gott!
Senare mötte vi upp Frida och Tove, vi köpte burgare från den berömda Shake Shack, och det var bästa hamburgaren någonsin! Sen åkte vi hem, tittade på film och somnade gott.

Idag följde jag med min värdmamma till ett Diner som hon skulle äta frukost på tillsammans med alla Au Pairer hon är kontaktperson till. Så det blev en riktig pannkaks frukost som jag längtat efter, senare under dagen träffades Frida, Tove, Emma, Anna och jag i westwood för glass och mys i en park.
När jag kom hem fick jag äntligen prata med Moa som jag inte pratat med på 8 månader!! Det var så kul och vi hade mycket att ta igen :) Sedan kom Lisa in i samtalet också och för en stund kändes det som hemma.

Jag har haft en jätte mysig och bra helg, att det är sommarväder hjälper ju väldigt mycket till humöret och energin och som tur är tror jag att det kommer fortsätta vara bra väder i veckan! :) 
Nu ska jag se på Big Brother innan jag somnar, imorgon väntas ännu en ny jobbvecka.. Helgerna springer förbi alldeles för fort.

10 mars

Godmorgon! Klockan är strax efter 9 här på lördag morgon och jag ser ut genom fönstret att solen skiner även idag, riktigt härligt. Igår kväll åkte jag, Emma, Emma, Tove och Mikkan till Cheesecake factory för middag och självklart fick det bli en cheesecake med hem också. Emma sov över hos mig så vi såg på film och avnjut våra underbart goda cheesecakes!
Vi ska snart börja fixa i ordning oss och äta frukost för att sedan ta tåget in till New York City och möta upp Emma E! Vid 2 idag visar dom nämligen Melodifestivalen live ifrån en restaurang på Times Square så vi ska in dit och kolla på den :) Eftersom vi är 6 timmar efter sverige och den sänds live kommer våran Schlager kväll börja tidigt. Det ska bli super kul, sedan blir det nog en öl eller två också!
Hoppas ni får en bra lördag allihopa :) ♥

8 mars

Hej! Hade helt glömt bort att jag har en blogg att skriva i haha.. Har knappt suttit vid datan på hela veckan och har inte haft nått speciellt att skriva så då blir det lätt så. Förlåt till er som går in här varje dag, jag lovar att skärpa mig! :)
Idag har vi närmare 20+ och strålande sol här i Jersey! Så efter gymmet imorse tog jag och Tove oss en lång promenad och det var så varmt! Vi hade det lika fint igår också, tyvärr verkar det ska bli lite sämre i helgen så bäst att njuta medan man kan. Ska göra mig lite lunch nu snart och sätta mig ute i solen en stund innan plikten kallar igen. Handla mat och tvätta ska hinnas med också.

friday march 2nd

Äntligen är det fredag! Denna vecka har det varit väldigt mycket jobb och mycket körande. Känns som det enda jag gjort är att ha kört bil och jobbat. Har varit sjuk även denna vecka, trodde halsen hade gett med sig men efter en dag på gymmet var det tillbaka så bara att vila igen, suck.. Men nu har jag iallafall ledigt fram tills på söndag eftermiddag då jag ska hämta hem barnen och jobba igen. Har huset för mig själv i helgen, men jag har tur att ha både Emma E och Emma G hos mig för sleep over heeela helgen! Idag lagade vi tacos till middag, kladdkaka till efterrätt och tittade på Breaking Dawn :) Imorgon ska vi ta en lång sovmorgon, äta bagel frukost och sedan får vi se vad vi hittar på för roligt! Det är jätte skönt att ha sällskap och slippa sova helt ensam i stora huset.
Godnatt USA, Godmorgon Sverige ♥