29 juli

Nu har jag bara en dag kvar av jobb innan jag tar 5 dagars ledighet! Fick oväntat veta att jag är ledig fredag, måndag och tisdag och eftersom jag alltid är ledig lördag och söndag så blir det en riktig långhelg! På fredag kommer mamma och momma hit och ska spendera ett par dagar med mig, och jag längtar så jag spricker!! Det var bara 3 veckor sedan vi sågs men längtar så tills jag får krama om dom. Vi ska hitta på en massa roligt i helgen och jag ska passa på att njuta riktigt mycket!
 

24 juli

I know, I know.. Jag har varit väldigt dålig på att skriva här igen. Veckan har gått fort och jag har bara jobbat, tränat och träffat kompisar. Sagt hejdå till några av mina närmaste vänner här borta har jag tyvärr gjort också. Hatar verligen att behöva säga hejdå till alla, det känns så konstigt. 
Ikväll åt jag middag med Rachel, Frida och Evelina. Och nu håller jag på att packa väskan och göra allt klar för imorgon. Imorgon(eller idag, lördag) ska jag och Rachel (från Australien) åka med en amerikansk tjej som heter Nina till Philadelphia! Vi blev medbjudna av Nina så vi ska åka tidigt imorgon bitti, se oss runt i staden under dagen och på kvällen ska vi gå ut. Nina har några kompisar som ska flytta så vi alla ska på ett goodbye party. Vi blir kvar över natten och kommer tillbaka på söndag :) Ska bli jätte roligt och skönt att åka bort lite och se en ny stad, och jag har alltid velat åka till Philly! Lägger upp bilder efter helgen :)


19 augusti

Det har varit en fullspäckad vecka med jobb från morgon till kväll. Jag och mina värdbarn har varit iväg och gjort massa roliga saker så veckan bara flög förbi. Vi har spelat minigolf, haft picknick, varit på Chuck E Cheese's (som är som en stor spelhall), badat och varit på zoo! Har haft en toppen vecka med mina två gullungar :)
I fredags gjorde min värdfamilj middag till mig och tårta eftersom att jag fyllde år när jag var hemma i Sverige. Vi hade det super mysigt med god mat och paket. Fick lite småsaker och även en Photoshoot av mina värdföräldrar, super roligt verkligen! :) Så vi ska bestämma tid med fotografen när som passar bäst. Killen som fixar detta är Kevin som var fotografen på mina värdföräldrars bröllop så det ska bli super roligt :) Jag har verkligen världens bästa värdfamilj!! Kan inte säga det tillräckligt mycket, men jag är så lyckligt lottad som får vara här.
 
Idag har jag, Tove och Frida varit på Garden state mall hela dagen och shoppat! På kvällen åt vi froyo i Ridgewood och jag sa hejdå till George som åker tillbaka till Tyskland imorgon :(
Nu ska jag kolla klart ett avsnitt av Gossip Girl innan jag somnar. Godnatt ♥

14 augusti

Nu är jag tillbaka i USA efter 2 helt fantastiska och underbara veckor hemma i Östersund! Jag har haft dom bästa veckorna på länge och verkligen två veckor jag kommer minnas för alltid. 
Det var två mycket intensiva veckor eftersom det var så mycket jag ville hinna med och framförallt så många jag ville träffa. Det blev allt ifrån rundor inne i stan, fika på Törners, vinkvällar, spelkvällar och en klassisk utgång. Premiären på systemet hann jag självklart med på min födelsedag! Jag är så lycklig att jag hann få träffa alla mina fina vänner och umgås med dom så mycket som jag fick. Allting kändes som det brukar och det är jag väldigt tacksam för. 
Den 3 augusti fyllde jag 20 år och jag kunde inte ha fått ett bättre födelsedags firande! Världens bästa Lisa och Anna hade i hemlighet planerat en överraskningsfest för mig uppe i Fyrås i en lokal. Dom lyckades få mina vänner att lura mig att vi bara skulle gå ut på krogen i stan, och jag var ledsen över att så många inte skulle vara hemma för att kunna fira med mig. Men, det visade sig ju att alla bara hade lurat mig för efter en lång tur i en bil, både blind och döv, så stod alla där och sjöng för mig. Världens bästa present och världens bästa vänner, TACK för allt ni gjort för mig!! Jag kunde inte ha bett om en bättre födelsedag! Roligaste och bästa festen någonsin. 
 
Nu är jag tillbaka i Jersey och allt är som vanligt här också, förutom att vissa av mina vänner har lämnat. Jag jobbar heldagar eftersom barnen fortfarande har sommarlov så det är full fart hela tiden. Det känns bra att vara tillbaka i USA, men jag kan inte vänta tills jag får komma hem igen! Har bara 5 månader kvar här i USA, sedan flyttar jag hem och det känns så himla bra just nu :)