cash is king

                                             

Idag nalkas det jobb från 13.30 till 22.00, en liten uppvärmning inför allt jag ska jobba i helgen. Det är en himlans tur att jag tycker så mycket om mitt jobb och mina arbetskamrater iallafall!


Kommentarer
Postat av: Ida

Hejhej! Gud vad kul att du hittade mig, har sökt jättelänge efter svenskar som ska åka eller är i NJ redan men det varkar inta vara alltför många! ;p Jag åker den 31 juli, såg att du drar den 25, typiskt! haha. Warren ligger ganska direkt väster om NYC, kolla på vägbeskrivning på google maps så ser man hur långt det är ;)



Tack så mycket, och detsamma! :D

2011-06-17 @ 13:54:46
URL: http://idaiusa.blogg.se/
Postat av: Ida

Ja men det blir ju så! Det är ju som en trygghet att redan haft kontakt med några innan man åker så man vet några iallafall :) Ja men precis, såg att du också har ca 30 min till NYC, och det är ju ingenting ;P Här hemma i Sundsvall har jag 30 min till stan så ;) haha. Jaa vi gör verkligen det. Jag hade egentligen kunnat åka tidigare, min värdfamilj ville helst ha dit mit i maj, men då vare ju stu7denten i juni och ska till turkiet 6-14 juli, så de krockade lite :P Men ja, det tycker jag absolut att vi ska göra! :D

2011-06-17 @ 23:19:15
URL: http://idaiusa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback